Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Interjúk a hazai autósport életből

A CREDOBUS-LPWMSport színeiben 11 év kihagyás után tér vissza a rally körforgásába Niesz Ferenc, aki az Országos Rallye Challenge-ben Begala Tamással az oldalán egy BMW 1M-essel ott folytatná, ahol 2007-ben abbahagyta. Ferivel beszélgettünk.

Felemás ERC versenyen van túl az CREDOBUS-LPWMSport párosa, a Csomós Miklós - Nagy Attila duó, akik egy szakaszgyőzelemmel ugyan megvillantották tehetségük a Rally Európa Bajnokság fiataljai között, de egy hiba miatt nem jött össze a célba érésük. Mixivel beszélgettünk a verseny után.

Közeleg a 2018-as hazai rally bajokság rajtja, ahol végre idén bemutatkozik a nemzetközi szinten elismert Peugeot 208 Rally Cup. Megkerestük a kupa versenyzőit milyen céljaik vannak...

A háromszoros abszolút magyar rallybajnok, Benik Balázs ismét versenyautóba ül. 2015 után újra rajthoz áll a Veszprém Rallyn, ahol ezúttal az EUROSOL Racing Team Skoda Fabia R5-ösét fogja terelgetni.

Lovász Pál és Kürti Tamás a 2016-os Szilveszter Rallye-n egy R5-ös Hyundai nyergében csapnak a lovak közé és ezzel ők az elsők, akik Magyarországon megmutatják ezen típust a nagyközönségnek.

Szabó Gergő a RallyMax csapatának mesélte el, hogy milyen célokkal és elvárásokkal várja a 2016-os bajnokságot.

Megkerestük Mezey Tamást, a Pirelli versenyabroncsok hazai forgalmazóját, hogy részletesebb tájékoztatást kapjunk a tegnapi napon a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség oldalán megjelent rallye gumis szabályról.

Az ádándi rallycross pályán legendás rallyautókat lehet kipróbálni. Az interjúból kiderülnek a részletek.

A háromszoros abszolút magyar rallybajnok, Benik Balázs, hét év után ült ismét versenyautóba. Balázsnak, akivel a verseny után beszélgettünk, a múlt hétvégén megrendezésre került 22. Veszprém Rallyn szurkolhattunk.

Benik Balázzsal beszélgettünk, aki hét év szünet után egy Ford Fiesta R5 volánja mögött visszatér a rally pályákra.

A Veréb Zoli, Papp Tomi duóval beszélgettünk a tavalyi és az idei szezonról.

Garamvölgyi Zolival beszélgettünk az idei évvel kapcsolatban.

Legfrissebb cikkek