Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Rallycross hírek a világból

A magyar versenyzők vasárnapi nyilatkozatai Nyirádról.

A magyar versenyzők szombati nyilatkozatai Nyirádról.

Megjelent a Rallycross Európa-bajnokság első fordulójának nevezési listája. A nyirádi versenyre mind az EURO RX1, mind az EURO RX3 kategóriában számos korábbi bajnok és Eb-dobogós versenyző érkezik.

2022. május 21-22-én újra rallycross Európa-bajnoki futamot láthatunk Nyirádon - azon a versenypályán, amelyről az elmúlt 35 évben versenyzők és nézők egyaránt úgy nyilatkoztak, hogy a világ legjobb rallycross pályái közt a helye.

Nyirád 2013-ban szerepelt utoljára a rallycross Európa-bajnokság naptárában. Közel 10 év után, május 21-22. között ismét láthatjuk majd csatázni az Euro RX mezőnyét a Vörös Katlanban.

Hayden Paddon 2019-ben a Global Rallycross Európa-bajnokságban folytatja a pályafutását, ahol egy Hyundai i30 body kit-tel ellátott Pantera RX6-tal fog versenyezni.

Ma Qing Hua versenyzett már többek között a WTCC-ben, valamint a Formula E-ben, a hétvégén pedig bemutatkozik a rallycross világbajnokságban is.

Sebastien Loeb nyerte a 2018-as FIA Rallycross Világbajnokság harmadik futamát, a belgiumi Mettet-ben.

A PSRX lerántotta a leplet Petter Solberg és Johan Kristoffersson 2018-as Volkswagen Polo R Supercar-járól.

A kétszeres rallyvilágbajnok Marcus Grönholm csapata, a GRX két Hyundai i20 Supercar-ral vesz részt az FIA Rallycross Világbajnokság 2018-as évadában.

A Team Peugeot Total bemutatta Sebastien Loeb, Timmy Hansen valamint Kevin Hansen versenyautójának idei dizájnját.

A kilencszeres rallyvilágbajnok Sebastien Loeb is rajthoz áll a brit rallycross bajnokság silverstone-i futamán.

Legfrissebb cikkek