Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Cikkek az autósport világából

A 2018-as Eger Rallye-ra összeszedtük nektek a pályák belső és külső felvételeit, hogy könnyebben sikerüljön jó és biztonságos helyet választanotok. Összeállításunkban 63 db külső és 30 db belső felvételt találtok.

Mezey Tamást kérdeztük az olasz márka 2017-es WRC sorozatból való kimaradásáról.

42 db külső és 23 db belső felvétel. A 2016-os Miskolc Rallye-ra összeszedtük nektek a pályák belső és külső felvételeit, hogy könnyebben sikerüljön jó és biztonságos helyet választanotok!

62 db külső és 36 db belső felvétel. A 2016-os Eger Rallye-ra összeszedtük nektek a pályák belső és külső felvételeit, hogy könnyebben sikerüljön jó és biztonságos helyet választanotok!

10 éve, 2005. november 25-én hunyt el Anglia első rallyvilágbajnoka Richard Burns. A readingi születésű pilóta 2001-ben ért fel a csúcsra a Subaru színeiben.

29 db külső és 32 db belső felvétel. A 2015-ös ISEUM (Szombathely) Rallye-ra összeszedtük nektek a pályák belső és külső felvételeit, hogy könnyebben sikerüljön jó és biztonságos helyet választanotok!

Frissítve. 59 db külső és 34 db belső felvétel. A 2015-ös Eger Rallye-ra összeszedtük nektek a pályák belső és külső felvételeit, hogy könnyebben sikerüljön jó és biztonságos helyet választanotok!

A Rallyheart.hu csapata nevében, immáron 11-ik alkalommal Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves olvasónknak.

A legutóbbi terep-rallye verseny után úgy döntöttünk, mostantól az írásra koncentrálunk, és megpróbáljuk bemutatni a versenyeket.

27 db külső és 20 db belső felvétel. A 2014-es Bükfürdő Rallye-ra összeszedtük nektek a pályák belső és külső felvételeit, hogy könnyebben sikerüljön jó és biztonságos helyet választanotok!

Akkor most komoly osztásba kezdenék, mert elképedve olvasom a korábbi híreket, interjúkat, ami szeretett sportunkkal, azaz a drift szakággal kapcsolatos.

Legfrissebb cikkek