Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Sajtóközlemények a hazai autósport csapataitól

Az abszolút hatodik helyet szerezte meg a hétvégi Mikulás Rallye-n a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán - dr. Kovács Annamária duó, akik a saját szórakoztatásuk mellett a nézőket sem hagyták cserben.

A Nyíregyháza Rallyt követően nem akasztotta még szögre az overált és a bukósisakot a Gyarmati, Kocsis kettős. A Mitsubishi Lancer Evo IX-esüket a csapat rögtön revíziózta, így kapva kaptak az alkalmon, hogy kipróbálják a technikát a 23. Mikulás Rallyn.

A Lada Kupa negyedik helyén teljesítette a 23. Taxi4 Mikulás Rallyet a Speed Technika párosa, a Hofbauer Tamás - Kiss Gábor duó.

Álomautót álomáron Amerikából? Igen, ez lehetséges, de hogyan kapcsolódik ehhez egy rally autó? A cikkünkből ez is kiderül majd…

Pár órára újra összeállt a Lencse Zoltán - Hofbauer Tamás kettős, igaz nem verseny körülmények között. A Speed Technika pilótái az egyik gödi bányában csapattak egy jót, készülve ezzel a hétvégi Mikulás Rallye-ra.

Az év egyik legrangosabb gokartversenyén újra döntőbe verekedte magát Krózser Menyhért.

Nagyon jól érezte magát a hétvégi FRT Kupán a V-V Rally Racing párosa, a Strider Zoltán - Apkó András duó, akik egy baleset után most tértek vissza az autóversenyzéshez és mindjárt egy kategória harmadik hellyel gazdagodtak.

Az időjárás adta nehézségek ellenére minden autójával célba ért az LPWMSport csapata az első Rally Hungary-n, ahol a céldobogón többen is nagyszerű eredményt ünnepelhettek.

Nagyon nehéz versenyen van túl a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán - dr. Kovács Annamária duó, akik a II. Nyíregyháza Rallye-n az Országos Rallye Bajnokság abszolút kilencedik helyére hozták be a Ford Fiesta R5-öt.

Balesete után a hétvégi FRT Rallye-n először ül Mitsubishibe a V-V Rally Racing párosa, a Strider Zoltán - Apkó András duó, akik amolyan fizikai teszt versenyként fogják fel a Kiskunlacházai viadalt.

Mondhatni, hogy már csak egy karnyújtásnyira voltak a hőn áhított első közös kupától, ám Fortuna most sem állt Lángi Attiláék mellé. A Z4 szinte tökéletesen működött a Nyíregyházán megrendezett Rally Hungaryn, és így az ORC 14-es kategóriájának 2. pozícióját is magabiztosan birtokolták. Ám egy vízátfolyás minden számításukat keresztülhúzta…

Fehérvári Csaba és Aczél András az abszolút második helyen végzett a II. Nyíregyháza Rally-n, ezzel pedig megszerezték a 2019-es Historic Bajnokság abszolút, valamint az E korcsoport bajnoki címét.

Legfrissebb cikkek