Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Sajtóközlemények a hazai autósport csapataitól

A Kakucs Ringen folytatódott az Euroaszfalt Rallycross Országos Bajnokság, ahol ott voltak a Speed Technika versenyzői is.

Túl a bajnoki szezon felén és az idei hazai rendezésű Világkupán, a HunGarian Baján a Magyar tereprallye szakágvezetője úgy véli, jó úton jár a megújulást választó sportág.

Nagyon nehéz bajnoki forduló várt Gyarmati Arielre és Kocsis Györgyre. A Nova Gorica Rally rajtjába alázattal, maximális felkészültséggel álltak oda, és meg is lett az eredménye.

Az idei évtől a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. veszi át a rali Európa-bajnokság (ERC) magyar futamának promóteri feladatait.

Partnertalálkozót tartott a Solid Racing Team Kiskunlacházán, ahol a Honda Civic Type-R és a Seat Ibiza jobb1-es üléseit lehetett kipróbálni a kíváncsiskodók számára.

Másfél hónap elteltével újra versenyautóba ül Gyarmati Ariel és Kocsis György. A siófoki páros ez úttal a Nova Gorica Rallyn áll rajthoz, ami többek között a Mitropa Kupa értékelésébe is beleszámít.

Nehéz hétvégéje volt Losonczy Leventének a Central European Rotax Max Challenge (CEE) brucki fordulóján. Mivel idén a Bohemia Clio Kupa élvez nála prioritást, másfél hónap kihagyás után tudott gokartba ülni, ezért a ritmust is lassabban vette fel.

Idén rendhagyó módon, nyár végén nyitotta meg kapuit a legnagyobb hazai autó show, az AMTS. A méltán népszerű rendezvény két szezonnyi kényszerpihenő után, színvonalas jubileumi felvonással tért vissza a Hungexpo falai közé - és persze azon is túlra. Az Automobil és Tuning Show az év első nagy kiállításaként avatta fel teljesen megújult budapesti vásárközpontot.

Fél tucat serleggel tért haza a Mercarius Rally1 Bajnokság idei hatodik versenyéről a Vértes Rallye-ról a Horváth Rallye Ase versenyzőpárosa a Németh 8V Péter - Sztanics Márió duó.

Az abszolút hatodik és kategória második helyen zárta a Vértes Rallye-t a Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa, a Strider Zoltán Apkó András duó, akik a verseny felét kuplung problémákkal teljesítették.

Újra népes táborral vágott neki egy versenyhétvégének a PSZA Motorsport csapata, akik a 2021-es Vértes Rallye-n mindhárom bajnokságban indítottak párosokat.

A két kerekes kupa hetedik helyén zárta a Vértes Rallye-t a Speed Technika versenyzőpárosa a Lencse Zoltán – dr. Kovács Annamária duó.

Legfrissebb cikkek