Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Sajtóközlemények a hazai autósport csapataitól

Matematikailag még ORB2 bajnoki esélyekkel száll harcba az I. Hell Diósgyőr Rally-n a Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa a Strider Zoltán – Borsfai Dávid duó.

A soron következő hétvégéken rendezik az összes bajnokság záró fordulóját. Először az ORB2 és ORB3 zárul Diósgyőrben, majd az ORB, ORC és a Historic Nyíregyházán.

Év végi dobogós esélyekkel száll harcba a Diósgyőr Rally-n és a Rally Hungary-n a Horváth Rallye Ase csapata.

A nagy nemzetközi rendezvények – mint amilyen a Rally Hungary – különböző környezeti hatásokkal járnak, amelyeket fel kell ismerni, és aktívan dolgozni a csökkentésükön. Erre törekszik a hazai ERC-futam, a Rally Hungary szervezőbizottsága.

A hétvégi ORB2-es és ORB3-as versenyen mindkét sorozatban bajnokot avatnak.

Herczig Norbert és fia, Patrik is autóba ülnek az I. HELL Diósgyőr Rally-n szeptember 29. és október 1. között. A négyszeres abszolút magyar bajnok lesz az egyik előfutó, Herczig Patrik pedig a mezőnyben indul, hogy felkészüljön az egy héttel később esedékes magyarországi Európa-bajnoki futamra, a Rally Hungary-re.

Abszolút hatodik és kategória harmadik helyen zárta a WHB Győr Rally-t a Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa, a Strider Zoltán – Borsfai Dávid duó.

Jó hétvégét zárt a WHB Győr Rally-n a Horváth Rallye Ase csapata, több párosuk is nagyon fontos pontokat szerzett az idei év utolsó előtti fordulóján.

Izgalmas WHB Győr Rally-n van túl a PSZA Motorsport csapata.

A D csoportot és az abszolút értékelést is megnyerte Wirtmann Ferenc és Kerekes József az Országos Historic Rallybajnokság ötödik futamán, a Győr Rallyn. A Ford Escort Mk II-essel az első napon autóztak ki megnyugtató előnyt, így másnap, a kevésbé autókímélő pályákon már beosztással tudtak menni.

Minden bajnokságban érdekelt lesz a PSZA Motorsport csapata a hétvégi győri futamon.

Győrben folytatódik az Országos Rally Bajnokság, ahonnan nem hiányozhat a Gulf Racing Hungary csapata sem.

Legfrissebb cikkek