Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Sajtóközlemények a hazai autósport csapataitól

Újra teljes létszámmal versenyez az LPWMSport csapata a soron következő Steelvent Ózd Rallyn. A versenyről a csapat összes versenyzőjének jó emlékei vannak és most hasonló eredménnyel mindenki elégedett lenne.

Új versenyző páros mutatkozik be a hétvégén a Speed Technika csapatában Határ Attila és Deák Henrietta személyében. A duónak nem csak a csapat és az autó lesz új Steelvent Ózd Rally-n, hanem ez lesz életük első Rallye1-es versenye is.

Egy közúti baleset miatt kényszerű kihagyni a 2019-es versenyszezon hátralévő versenyit V-V Rally Racing Mitsubishis párosa a Strider Zoltán - Apkó András duó. Ennek ellenére a csapat nem hagyja ki a Steelvent Ózd Rallyt, hiszen a Szilágyi Patrik - Veres István duó képviseli a színieket.

Habár még javában tart a nyár, Gyarmati Ariel és Kocsis György a Balaton parti pihenés helyett inkább a következő megmérettetésre készül. A nyaraláson már mindketten túl vannak, így kipihenve, tele izgalommal állnak hétvégén ismét rajthoz. Az augusztus 23-25-ei Ózd-Salgó Rallyen a siófoki párosnak az egyetlen elfogadható eredmény a győzelem lenne.

Az utolsó simításokat végzik Wirtmann Ferenc és Kerekes József Ford Escort Mk II-esén az Országos Historic Ralibajnokság negyedik futama, az Ózd–Salgó Rali előtt.

Több mint másfél hónapot pihent Lángi Attila BMW Z4 versenygépe, hiszen a Veszprém Rallyet tervezetten hagyták ki, nem szerették volna olyan nagy megpróbáltatásnak kitenni a technikát. Amíg azonban a gép és alkotója pihent, addig a navigátor, Schmidt Ádám egy újonc pályakezdését segítette a Baranya Kupán. Most ismét eljött az idő, hogy együtt álljanak rajthoz, méghozzá az Ózd-Salgó Rallyen, augusztus 23-25-én.

Szinte napra pontosan egy évvel balesete után tért vissza a gokartpályákra Losonczy Levente, aki a Rotax Max Grand Festivalon mutatkozott be a legmagasabb, senior kategóriában.

Dobogós helyezést szerzett Krózser Menyhért a Rotax Max Grand Festiválon, Bruckban, ahol a Mini Max kategória harmadik helyén végzett.

Az LPWMSport Peugeotos párosai parádés csatával foglalták el a hétvégi Baranya Kupa 2WD dobogójának első két helyét, csupán 0,7 másodperc döntött a végelszámolásnál. A csapat harmadik párosa egy pénteki szerencsés kimenetelű baleset után kiszállt a küzdelmekből.

A második Rallye2-es szezonjában Tim Gábor navigátorával Timár Tamással az oldalán, egyértelműen bajnoki esélyesként kezdte az évet. Nyertek az első versenyen, majd Miskolcon az élről estek ki. A szezon viszontagságosan folytatódott, és már jelentősen hátrányban várták a Baranya Kupát, ahol csak a győzelem jöhetett szóba. Az autójuk váltója azonban máshogy gondolta.

Pályafutásuk legjobb abszolút helyezését érték el Gyöngyösi Marcell és Kollár Károly Opel Astra GSi-vel a Baranya Kupán, ahol a Rali 2-ben megnyerték a 13-as kategóriát, abszolútban pedig a tizedik helyen végeztek. Ezzel, a korábbi három kiesés ellenére, a bajnokságban holtversenyben a harmadik helyre jöttek fel.

Egy első és egy második helyezéssel zárta az MHH Kart Team a CEE harmadik fordulóját, Kecskeméten.

Legfrissebb cikkek