Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Sajtóközlemények a hazai autósport csapataitól

Egy közel 200 fős mezőnyben az abszolút 7. pozíciót szerezte meg Gyarmati Ariel és Kocsis György a 2019-es Szilveszter Rallyn.

Az abszolút nyolcadik helyen zárta a Szilveszter Rallye-t a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán - dr. Kovács Annamária duó, akik a hétvégén a három új beállítást próbáltak ki.

Átesett a Mitsubishi-szüzességen Lángi Attila. A Varga Racing Team pilótája a 2019-es Szilveszter Rallyn ugyanis egy Evo X-essel állt rajthoz. Az itinert ez úttal is pilótatársa, Temesvári László diktálta neki, akivel ez igazán fergeteges hangulatú autózást produkáltak.

Tim Gábor 2010 óta áll rajthoz az év utolsó versenyén a Szilveszter Rallye-n. 2016-ban nyert először a Hungaroringen, majd 2017-ben és 2018-ban is győzött, idén pedig sorozatban negyedszer hozta el a kategória elsőnek járó trófeát.

Mégsem ért véget a 2019-es szezon a Mikulás Rallyval Gyarmati Arielnek és Kocsis Györgynek.

Habár a nyíregyházi verseny után Lángi Attila azt nyilatkozta, hogy legközelebb csak jövőre áll rajthoz, az elképzelését gyorsan megváltoztatta. Nehezen tudott lemondani a Szilveszter Rallyn való állandó vendégszerepléséről, így megtett mindent, hogy a darabokban álló Z4 helyett valamivel mégicsak ott lehessen a Hungaroringen. Aztán jött egy ajánlat egy Mitsubishi Lancer Evo X-esre...

Számos újdonsággal érkezik az idei Szilveszter Rallyra a Korda Racing, a magyar bajnokcsapat itt mutatja be a nagyközönség előtt vadonatúj versenyautóját, a Volkswagen Polo GTi R5-öt, mellyel a futam háromszoros győztese, Vincze Ferenc áll rajthoz.

Az abszolút hatodik helyet szerezte meg a hétvégi Mikulás Rallye-n a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán - dr. Kovács Annamária duó, akik a saját szórakoztatásuk mellett a nézőket sem hagyták cserben.

A Nyíregyháza Rallyt követően nem akasztotta még szögre az overált és a bukósisakot a Gyarmati, Kocsis kettős. A Mitsubishi Lancer Evo IX-esüket a csapat rögtön revíziózta, így kapva kaptak az alkalmon, hogy kipróbálják a technikát a 23. Mikulás Rallyn.

A Lada Kupa negyedik helyén teljesítette a 23. Taxi4 Mikulás Rallyet a Speed Technika párosa, a Hofbauer Tamás - Kiss Gábor duó.

Álomautót álomáron Amerikából? Igen, ez lehetséges, de hogyan kapcsolódik ehhez egy rally autó? A cikkünkből ez is kiderül majd…

Pár órára újra összeállt a Lencse Zoltán - Hofbauer Tamás kettős, igaz nem verseny körülmények között. A Speed Technika pilótái az egyik gödi bányában csapattak egy jót, készülve ezzel a hétvégi Mikulás Rallye-ra.

Legfrissebb cikkek