Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Sajtóközlemények a hazai autósport csapataitól

Igen komoly mezőnyben és nagyon nehéz körülmények között szerezte meg Csomós Mixi és Nagy Attila idei első rally Európa-bajnoki pontjait a Fafe Rallyn. A HUMDA Academy versenyzői gyorsaságból és kitartásból is jelesre vizsgáztak, ráadásul a Mixi style szállóigévé vált.

A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség a 2023-as versenyszezonra kiírja a PIRELLI Nemzetközi Murva Kupát! A Kupasorozat szervezője a Mez&Mol Kft. (autogumiplaza.hu) a régió PIRELLI versenyabroncs forgalmazója.

Hiába a nagy igyekezet, nem tartottak versenyt a romániai Covasna településen, mert az enyhe időjárás miatt nem tudott a rendező sportolásra alkalmas terepet biztosítani a versenyzők számára.

A Kovászna Rally-n kezdi meg az idei szezon a Gulf Racing Hungary BMS-s párosa a Szilágyi Patrik – Kiskuti Adrián duó.

Gőzerővel dolgozik a PSZA Motorsport csapata, hogy a 2023-as szezon kezdetére minden autójuk megújulva indulhasson neki a 2023-as szezonnak.

A show rengeteg programja mellett, a szervezők egy megemlékezéssel is készülnek a 2023-as AMTS-re. Idén január 2-án egy újabb legenda távozott közülünk, az autós világ egyik legismertebb és legszerethetőbb figurája, Ken Block.

A Westendben épült át az Automobil és Tuning Show idei fődíja, a SEAT Leon ST FR.

Nem változtat a jól bevált felálláson Csomós Mixi és csapata. Minden részletet mérlegelve továbbra is a saját csapattal, viszont egy újszerű Skoda Fabia Rally2 evo-val indulnak a 2023-as rally Európa- bajnokságon.

Pozitív élményekkel tért haza a Szilveszter Rallye-ról Kondella Péter – Kondella-Fülep Edina páros, akik egy Skoda Fabia R5 volánja mögött zárták le az évet.

Több dobogós helyezéssel tért haza a Szilveszter Rallye-ról a PSZA Motorsport csapata.

Az utolsó gyorsasági szakasz végén, a H8-as kategória dobogójáról esett ki a Szilveszter Rallye-n a Kállai Tamás – Szilassy Arnold duó.

Felemás Szilveszter Rallye-n van túl a Horváth Rallye Ase, több versenyzőjük is váltó problémával küszködött.

Legfrissebb cikkek