Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Sajtóközlemények a hazai autósport csapataitól

Ismét 2WD győzelemmel térhetett haza a Speedy Motorsport párosa, a Kovács Marcell - Paizs Róbert duó. A Taxi4 Székesfehérvár Rallye a nagy sebességről és a rövid fékutakról szólt, amihez jól alkalmazkodtak a srácok.

A fehérvári nem volt Lángi Attiláék hétvégéje. Igaz, a technika most úgy tette a dolgát, ahogy kell, de az emberi tényező nem volt a topon. Volt is pár pillanat, amikor majdnem összecsomagolt és elindult haza. Hiába nem eredményorientált a Lángi-Schmidt páros, a hétvégén nyújtott teljesítményük erőteljesen befolyásolta a hangulatukat, ami pedig rányomta a bélyegét az egész hétvégéjükre.

Csalódottan tértek haza a Taxi4 Székesfehérvár Rallye-ról a Speed Technika Rallye2-es versenyzői, a Hofbauer Tamás - Harmos Gergely duó. A páros a félig hazai versenyükön magukhoz képest nem tudott maradandód alkotni és emiatt át kell, értékeljék a versenyzésüket.

A Rallye2-es értékelés abszolút első helyén végeztek a Taxi4 Székesfehérvár Rallye-n a Speed Technika régi-új Hondás versenyzői. A Neukirchner András - Pardi Kata duó karcmentes autót vezetett a sóstói MOL Aréna előtt felállított céldobogóra.

Az Országos Rally Challenge abszolút ötödik helyét szerezte meg a V-V Rally Racing párosa a Strider Zoltán - Apkó András duó a Taxi4 Székesfehérvár Rallyen.

A Taxi4 Székesfehérvár Rallye első két szakaszát kormányszervó nélkül teljesítette a Speed Technika párosa, a Lencse Zoltán - Dr. Kovács Annamária duó, majd a verseny másnapján újra előjött a probléma és nem tudták folytatni a versenyt.

Lehet, hogy mégiscsak időt kellett volna szentelni a vajákos asszony meglátogatására a Székesfehérvár Rallye előtt... Gyarmati Arielnek és Kocsis Györgynek ugyanis sajnos nem sikerült befejeznie a fejér futamot, technikai okok miatt. A bajnokság vezető helyét ezzel úgy néz ki, időlegesen elvesztették, de már azon dolgoznak, hogyan kerülhetnének újra az élre.

Az Eger Rallye-n bezsebelt maximális pontszám és győzelem után Miskolcon kiesett vezető helyről Tim Gábor, így nagyon fontos volt a jó szereplés Székesfehérváron. Végül a Tim - Timár páros dobogóra állhatott a Rallye2 bajnokság harmadik futamán, bár az utolsó pillanatban autót kellett találniuk, hogy rajthoz állhassanak.

Nem kellett versenyautóval a szülészetre menni és még a nyugdíjból visszahívott féktárcsa is úgy döntött, nem reped tovább, így semmi sem akadályozhatta meg Gyöngyösi Marcellt és Kollár Károlyt, hogy az idén először célba érjenek és a megszerezzék a rali 2 13-as kategóriájának második helyét.

Az Országos Rallye Bajnokság harmadik futamának Székesfehérvár volt a központja, míg a gyorsasági szakaszokat a várostól északra kellett teljesíteni. A Turán Motorsport versenyzőpárosa, Turán Frici és Bagaméri Laci küzdelmes versenyen vett részt, amit végül a Ford Fiesta R5 versenyautójuk kormányszervójának meghibásodása miatt fel kellett adjanak.

Hat hetes visszavonulás után tér vissza Gyöngyösi Marcell és Kollár Károly a Székesfehérvár Ralin. A Rali 2 13-as kategóriájában versenyző páros azért döntött a Miskolc Rali után a visszavonulás mellett, hátha ezzel véget vetnek pechsorozatuknak.

A Miskolc Rallyet ki kellett hagynia Lángi Attilának, de egy percig se szomorkodott miatta. 2019. április 24-én ugyanis megszületett kislánya, Emília, így boldogan mondott le a versenyzésről, hogy családjával lehessen a nagy napon. A soron következő Székesfehérvár Rallyen azonban már ő is újra rajthoz áll, Schmidt Ádámmal az oldalán.

Legfrissebb cikkek