Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! google plus icon Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Sajtóközlemények a hazai autósport csapataitól

Pályafutása legnagyobb esése után tér vissza Gyöngyösi Marcell a Székesfehérvár Ralin a Rali 2 5-ös kategóriájában. Az Opel Astrában ezúttal beugró navigátor, Simon Niki olvassa  majd az itinert, aki fehérvári, így félig hazai pályán mérkőzik meg a csapat.

Komoly várakozásokkal tekint az Országos Rally Bajnokság idei negyedik állomása elé Velenczei Ádám és Szedő Csaba, a Korda Racing versenyzői a Hyundai i20 R5-tel egy dobogós hely reményében érkezik Székesfehérvárra.

A szombathelyi murvás pályák után ismét aszfalton versenyeznek a Korda Racing versenyzői, a Taxi4 Székesfehérvár Rallyra az R5-ös Hyundai-jal, két Mitsubishi Lancerrel és egy Citroen C2 R2-vel érkezik Korda Erik csapata.

A keddi napon egy negyven kilométeres teszttel készültek a CREDOBUS-LPWMSport pilótái a hétvégi Taxi4 Székesfehérvár Rallye-ra, ahol a Turán Frigyes - Bagaméri László páros az 1-es rajtszámmal és a bajnokság vezető pozíciójából várja első Hyundai-jos aszfalt versenyét.

Lángi Attila újra játszani megy: az idei székesfehérvári forduló rajtjában is ott lesz a BMW Z4-gyel. Segítségére ez úttal ismét Csáki Richard lesz, akire most különösen nagy feladat vár, hiszen mindössze a pénteki pályabejárás során szerzett tapasztalatait tudja majd felhasználni az itiner készítéshez.

A hazai versenyén tér vissza az Országos Rallye Bajnokság vérkeringésébe az MR Racing Hondás alakulata, az ifj. Fogarasi Attila - Papp Tamás duó.

Sikeresen szerepelt az MHH Kart Team két versenyzője Bruckban, a Morva Kupa fordulóján. Fodor Géza rég nem látott jó formában versenyzett, míg Krózser Menyhért a két hét múlva esedékes WSK premierjére készült.

A 2018-as Országos Rallyebajnokság negyedik versenyét Székesfehérvár központtal a fejéri megyeszékhelyt környező aszfaltos utakon rendezik.

Eddig száz százalékos teljesítményt nyújtott Wirtmann Ferenc a Historic Országos Ralibajnokságban, ahol mind a négy futamot megnyerte mind a C csoportban, mind pedig az abszolút értékelésben.

Horvátország fővárosában, Zágrábban tölti a hétvégét a Korda Racing, a 44. INA Delta Rallyn a csapat Skoda Fabia R5 versenyautójával Hideg Krisztián és Kerék István száll harcba a győzelemért.

Felemás, ámde pozitív érzésekkel vágott neki Merencsics Árpád a Velenje Rally-nak Kulcsár Dániellel az oldalán. Úgy gondolták lehetséges, hogy sok a emelkedő fogja visszafogni a Suzukit, de az eredmény azt mutatja, hogy ez egyáltalán nem így volt.

Szokták mondani, a kitartó munka meghozza gyümölcsét, és így volt ez most a CREDOBUS-LPWMSport háza táján is, hiszen Lovász Pál üzleti elfoglaltságok miatt nem tudott részt venni az Iseum Rallye-n, helyette az autó nélkül maradó Turán Frigyes - Bagaméri László páros győzelemre vitte a csapat Hyundai i20 R5-öt versenyautóját.

Legfrissebb cikkek