A Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa, a Strider Zoltán – Borsfai Dávid duó őszinte részvétét fejezi ki a 11. Esztergom – Nyerges Rally-n elhunytak családjai részére.

„Sajnos a verseny a legrosszabb forgatókönyv szerint ért véget. Őszinte részvétüket fejezzük ki az össze hozzátartozónak, aki az elhunytak rokonságába tartoznak, illetve felépülést kívánunk nekik is lelkileg és a sebesülteknek is. Ennél rosszabbul nem végződhetett volna a verseny” – kezdte a visszatekintést az Esztergom – Nyerges Rally-ra Strider Zoltán. „Emellett az, hogy mi elmentünk etapon rossz irányba, az minimális veszteségnek fogható fel. A verseny végére sikerült három perc negyven másodperc büntetést összeszednünk, ez sokkal több, mint amit összesen az elmúlt huszonöt évben gyűjtöttem és remélem ez jó időre le is van tudva. Az történt, hogy az első gyorsasági utáni szervizből kifelé mi nem a gyűjtő irányába mentünk, hanem ki a szakaszra. Ha Ruszó Krisztiánék nem szólnak ránk, akkor nekünk ott véget is ér a verseny. Ezúton is köszönjük nekik, hogy ilyen jó fejek voltak. Nagyjából félúton voltunk a Bajnai rajt felé, mikor realizálódott bennünk a hiba. Visszafordultunk és elindultunk a gyűjtő felé, de 19 perces késéssel értünk oda. Ha ez nem lett volna elég, még az útvonal elhagyás miatt is megbüntettek bennünket. Az eredmény szempontjából a versenyünk véget ért, de ha már ott voltunk mindenképpen végig szerettük volna csinálni. Nem kockáztattunk, az új gumikat sem raktuk fel, bár így is sikerült többször első időt menni a kategóriában. Egyébként, ha levonjuk az elején összeszedett büntetéseket és a két lassítóst benne hagyjuk a kategóriát sikerült volna megnyerni, de egy ilyen végkifejlettel nem tudtunk volna neki örülni. Előzetes pontszámítás alapján fél pontokat osztanak a versenyért, így minket minimális veszteség ért. Ritkán fordul elő velünk, hogy belekavarodunk izgalmas helyzetekbe, ez most megtörtént, az ötös gyorsaságin az átdobós balos kanyar után a gyors kanyarokban felfelé negyedik fokozatban 130-nál elindult az autó hátulja és úgy csúsztunk keresztben, hogy arra sem emlékszem hogyan szedtem össze. Örülünk, hogy jól jöttünk ki a dologból, mert valószínűleg totalkár lett volna belőle.”

A csapat partnerei: Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Confidenza, LEAD DESIGN, EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Euroll Hungária kft, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., North Force Hungary Kft. Good Safety., Erlauer-Eximp Kft.