Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! google plus icon Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Riportjaink magyar autósport témában

Közeleg a 2018-as hazai rally bajokság rajtja, ahol végre idén bemutatkozik a nemzetközi szinten elismert Peugeot 208 Rally Cup. Megkerestük a kupa versenyzőit milyen céljaik vannak...

A háromszoros abszolút magyar rallybajnok, Benik Balázs ismét versenyautóba ül. 2015 után újra rajthoz áll a Veszprém Rallyn, ahol ezúttal az EUROSOL Racing Team Skoda Fabia R5-ösét fogja terelgetni.

Lovász Pál és Kürti Tamás a 2016-os Szilveszter Rallye-n egy R5-ös Hyundai nyergében csapnak a lovak közé és ezzel ők az elsők, akik Magyarországon megmutatják ezen típust a nagyközönségnek.

Szabó Gergő a RallyMax csapatának mesélte el, hogy milyen célokkal és elvárásokkal várja a 2016-os bajnokságot.

Megkerestük Mezey Tamást, a Pirelli versenyabroncsok hazai forgalmazóját, hogy részletesebb tájékoztatást kapjunk a tegnapi napon a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség oldalán megjelent rallye gumis szabályról.

Az ádándi rallycross pályán legendás rallyautókat lehet kipróbálni. Az interjúból kiderülnek a részletek.

A háromszoros abszolút magyar rallybajnok, Benik Balázs, hét év után ült ismét versenyautóba. Balázsnak, akivel a verseny után beszélgettünk, a múlt hétvégén megrendezésre került 22. Veszprém Rallyn szurkolhattunk.

Benik Balázzsal beszélgettünk, aki hét év szünet után egy Ford Fiesta R5 volánja mögött visszatér a rally pályákra.

A Veréb Zoli, Papp Tomi duóval beszélgettünk a tavalyi és az idei szezonról.

Garamvölgyi Zolival beszélgettünk az idei évvel kapcsolatban.

A terep-rallye szakág frissen kinevezett vezetőjével, Varga Imrével beszélgettünk.

Megkerestük a két drifter csapat atyját, és az idei évi újdonságokról kérdeztük őket.

Legfrissebb cikkek