Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Hírek a terep-rallye világából

Hagyományt szeretne teremteni az újonnan megválasztott szakágvezetés a május 1-jén, Tabajdon tartandó tereprallye iskolából.

Fantasztikus versenyt ígér a szervező a 2021-es szezonnyitóra.

A rally világbajnokság történetének legsikeresebb kettőse, Sebastien Loeb és Daniel Elena 23 év után külön utakon folytatja a versenyzést.

Yasir Seaidan nyerte a 2021-es tereprally világkupa harmadik fordulóját, a Sharqiyah International Baja Toyota-t.  Ez volt a szaúdi pilóta első győzelme a sorozatban.

A Vladimir Vasilyev - Alexey Kuzmich páros nyerte az FIA Tereprally Világkupa idei első futamát, a Baja Russia Northern Forest-et.

A kilencszeres rallyvilágbajnok Sébastien Loeb a Forma 1 hétszeres világbajnokának, Lewis Hamiltonnak a csapatában fog szerepelni a jövőre rajtoló Extreme E-ben.

Az X-raid 2021-ben is két MINI John Cooper Works Buggy-val áll rajthoz a Dakar Rallyn. Egy új szponzornak köszönhetően új dizájnt kapott Carlos Sainz, és Stéphane Peterhansel autója.

A Toyota Gazoo Racing bejelentette, hogy négy új Hiluxot indít a 2021-es Dakar Rallyn, amely január 3-án rajtol el a szaúd-arábiai Jeddahból.

Az X-raid bejelentette, hogy 2021-ben is Carlos Sainz-cal és Stéphane Peterhansellel indulnak a Dakar Rallyn. A két legendás versenyző jövőre is a MINI JCW Buggy-val vág neki a szaúd-arábiai viadalnak.

A kilencszeres rallyvilágbajnok Sebastien Loeb megerősítette, hogy januárban visszatér a Dakar Rallyra a Prodrive által működtetett Bahrain Raid Xtreme Team színeiben.

Az ASO bejelentette, hogy 2021-ben is Szaúd-Arábiában zajlik majd a Dakar Rally, de teljesen új útvonalat jelölnek majd ki a szervezők.

Június első szombatján, Pápocon rendezték a Tereprally Iskola és edzés a Bioextrával eseményt, ahonnan ismét fülig érő szájjal távozott mindenki. Június első szombatján, Pápocon rendezték a Tereprally Iskola és edzés a Bioextrával eseményt, ahonnan ismét fülig érő szájjal távozott mindenki.

Legfrissebb cikkek