Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

A magyar autósport szövetség hírei

Tájékoztatlak Titeket, hogy a 2018. évi A123 Teszt rallye Orfű elnevezésű rendezvényünket bejelentő Marco Racing Team Kft a mai napon nem rendelkezik a rendezéshez szükséges jogosultsággal.

A Kesjár Csaba tehetséggondozó programban kizárólag azok a fiatal, tehetséges sportolók részesülhetnek támogatásban...

Sajnálattal  értesültem  az  elmúlt  napokban  arról,  hogy  a  korábbi  években  sikeres és dinamikusan  fejlődő  Amatőr  Rallye  Bajnokság  évadnyító  futama  alacsony  nevezői létszám  mellett  került  megrendezésre.

Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy hosszas egyeztetéseket követően, a Pécsi Sport Nonprofit ZRT. mint rendező, a Rallye Bizottság kérésének eleget téve, biztosított minket a kellő garanciákról az ez évi Mecsek Rallye sikeres lebonyolításához.

Elérhető a 2017-ik évi Rallye Versenyek Szabályai alapkiírás.

Az MNASZ Sporttanácsa 2015. április 8-i ülésén az alábbiakról határozott.

A 10. Eger Rallye utolsó gyorsasági szakaszán, az utolsó versenyautó fának csapódott. A balesetben a pilóta könnyebb sérülést szenvedett, de Szabó Attila navigátor életét a gyors orvosi segítség sem tudta megmenteni.

Március hónapban hat helyszínen várja a Technikai Bizottság a gépkönyvezendő autókat.

Elérhetőek a 2015-ös MNASZ szakágainak versenynaptár tervezetei. 7 ORB, 8 Rallye2, 6 Historic, 6 Terep-rallye, 7 Rallycross, 6 Drift verseny szerepel a naptárban.

Az MNASZ Sporttanács 2014. december 2.-i ülésén alábbiakról határozott.

Az MNASZ Elnöksége Pénzes Zsoltot, a Rallye Szakági Bizottság vezetőjét, szakág vezetői tisztségéből az Alapszabály 42/A § (6) alapján visszahívja.

Az MNASZ Sporttanács 2014. október 13.-án az alábbi elektronikus határozatokat hozta.

Legfrissebb cikkek