Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! google plus icon Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Hazai és nemzetközi drift hírek

Egy évet vártunk rá és oly gyorsan elmúlt. Nehéz szavakba önteni az élményt, hiszen ez egy olyan verseny volt, amiről valóban mindenki az unokáinak is mesélni fog.

2016. július 9-én és 10-én ismét a drift autóktól és a mindenki által imádott keleti blokk csodájától, a Ladáktól lesz hangos a máriapócsi Rabócsiring.

A Magyar Profi Drift Bajnokság I. fordulója ismét rengeteg izgalmat hozott nemcsak a nézők, hanem a versenyzők számára is.

Mi driftért rajongók kifogtuk az aranyhalat, ami teljesíti három kívánságunkat: idén megünnepeljük a Drifting.hu 10. születésnapját

Közel 20 országból érkeznek profi drift pilóták és természetesen hazánk legjobbjai is megmérkőznek majd a King of Europe nemzetközi sorozat hazai állomásán.

A driftért rajongók minden évben elzarándokolnak többször a máriapócsi falhoz, hogy ott tisztelegjenek e sportág legjobbjai előtt.

Trackwood-lázban ég már nem csak Magyarország, hanem szinte egész Európa.

Az országban több helyen megdőlt a melegrekord, volt, ahol a hidegrekord.

A 2015. július 11-12-én megrendezésre kerülő Kiss The Wall Retro Drift Kupa és III. Ladaracing All Star Gála ismét azt nyújtja minden látogatónak és rajongónak.

Rallycross vagy Drift??? Pünkösdkor nem kell választanod a RabócsiRingen!

A híres Gymkhana videósorozat hetedik része előtt a Monster Energy pilóta és Hoonigan Racing Division megasztár Ken Block lerántotta a leplet a Gymkhana SEVEN autójáról a las vegasi SEMA-n.

Véget ért az idei Országos Drift Bajnokság, melynek utolsó futama a tököli reptéren került megrendezésre.

Legfrissebb cikkek