Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Hazai és nemzetközi drift hírek

Nem voltál ott a 2018-as Trackwoodon, de mégis körbesétálnád az autókat? Esetleg be is ülnél egy jobb1-be? KRS jóvoltából ezt mind megteheted egy 3D-s sétával.

Egy évet vártunk rá és oly gyorsan elmúlt. Nehéz szavakba önteni az élményt, hiszen ez egy olyan verseny volt, amiről valóban mindenki az unokáinak is mesélni fog.

2016. július 9-én és 10-én ismét a drift autóktól és a mindenki által imádott keleti blokk csodájától, a Ladáktól lesz hangos a máriapócsi Rabócsiring.

A Magyar Profi Drift Bajnokság I. fordulója ismét rengeteg izgalmat hozott nemcsak a nézők, hanem a versenyzők számára is.

Mi driftért rajongók kifogtuk az aranyhalat, ami teljesíti három kívánságunkat: idén megünnepeljük a Drifting.hu 10. születésnapját

Közel 20 országból érkeznek profi drift pilóták és természetesen hazánk legjobbjai is megmérkőznek majd a King of Europe nemzetközi sorozat hazai állomásán.

A driftért rajongók minden évben elzarándokolnak többször a máriapócsi falhoz, hogy ott tisztelegjenek e sportág legjobbjai előtt.

Trackwood-lázban ég már nem csak Magyarország, hanem szinte egész Európa.

Az országban több helyen megdőlt a melegrekord, volt, ahol a hidegrekord.

A 2015. július 11-12-én megrendezésre kerülő Kiss The Wall Retro Drift Kupa és III. Ladaracing All Star Gála ismét azt nyújtja minden látogatónak és rajongónak.

Rallycross vagy Drift??? Pünkösdkor nem kell választanod a RabócsiRingen!

A híres Gymkhana videósorozat hetedik része előtt a Monster Energy pilóta és Hoonigan Racing Division megasztár Ken Block lerántotta a leplet a Gymkhana SEVEN autójáról a las vegasi SEMA-n.

Legfrissebb cikkek