Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Gulf Racing Hungary versenyzőpárosa, a Strider Zoltán – Borsfai Dávid duó őszinte részvétét fejezi ki a 11. Esztergom – Nyerges Rally-n elhunytak családjai részére.

Nem unatkozott otthon Strider Zoltán – Borsfai Dávid duó a hétvégén, bár nem is a veszprémi katonai lőtéren koptatták az autójukat. Az FRT kalocsai állomását látogatták meg, ahol Zoli fia kapta meg a főszerepet.

„Szombaton érkeztünk meg Kalocsára, ahol a fiam Boni készülhetett az első éles bevetésére. Nyolcévnyi motorozás után döntöttünk úgy, hogy négy kerékre váltunk és be is szereztünk neki egy 106-os Peugeotot. Nagyon izgultunk az elején, de a tesztnapon Boni egy hosszabb ORB2-es távot simán teljesített. Az első napon én ültem be mellé, majd vasárnapra megérkezett Dávid is, aki átvette a helyemet. Az első pár kör nagyon tanulós volt, de gyorsan ráérzett az autózásra. A futamon a kategóriájában egy GTI Suzuki ellen versenyzett a gyermek kategóriában, jók voltak az idők, ment az adok – kapok, bár a Suzuki lényegesen erősebb volt. A fiúk is nézegették az időket, ami vissza is ütött – azt gondolták lehet belőle győzelem is -, az egyik körben alátekert kormánnyal belementek egy nagy kátyúba, ami kiflibe hajtotta a kormányösszekötőt. Bár tartalék alkatrészünk nem volt, de sikerült kalapáccsal megjavítani a hibás alkatrészt, de a tapasztalatlanság kárára írni, hogy egy későbbi körben újra sikerült azt a kátyút megtalálni. Sajnos innen már nem volt visszaút és befejeződött a versenyük. Mivel lehetett köröket minuszolni, így nem maradtak értékelés nélkül és a kategória harmadik helyén zárták a futamot. Ez így elsőre nem is rossz, de legközelebb jobban kell majd figyelni a körülményekre” – mondta Strider Zoltán.

A csapat partnerei: Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Confidenza, LEAD DESIGN, EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Euroll Hungária kft, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., North Force Hungary Kft. Good Safety., Erlauer-Eximp Kft.

Legfrissebb cikkek