Hét párossal indul az év első versenyén a Horváth Rallye Ase csapata. A 11. Esztergom – Nyerges Rally-n a Historic mezőnyén kívül minden bajnokságban van érdekeltségük.

„Már nagyon vártuk, hogy elkezdődjön az idei szezon. A szakaszok nem okoznak meglepetést, hiszen ezek a szokásos szakaszokkal indul minden évben, bár érhet meglepetés mindenkit a váltakozó időjárás miatt” – kezdte a beszélgetést Németh 16V Péter, majd hozzátette. „ORB2-ben Borza Balázsék indulnak, akik a tavalyi sikeres ORB3 szezon után léptek eggyel feljebb. Bár erős a kategóriájuk, mégis minden esélyük meg van rá, hogy jó helyen végezzenek. ORB3-ban Lipóczky Dani és Spath Szabi Bmw-vel, Fenyvesi Petiék a Zsigulival és Kapás Janiék a Hondával és Rácz Gabiék a VFTS-sel veszik fel harcot. A teszt mezőnyében Matics Misi és Hevesi Norbi áll rajthoz. Az utóbbinak én fogok navigálni. Érdeklődve várom a hétvégét, hiszen BMW-vel még nem mentem és nem is navigáltam. Norbi jó kezű pilóta, ezért csak jóra számítok.

Köszönjük Partnereinknek: Sztráda 92 Kft., Komprádor Kft., Kiss László EV, Markomp Kft., Véd-Ov Kft., K-Flórián Kft., Hevesi Elektro Kft., Hírös Konténer-Szabó Property Managment Kft., Kovács Gépszer, Zenit-Rent SDTI Kft., Alpha Steam-Co Kft., Vikom-Trans Kft., Rother.HU Kft., Szántó és Fia Kft., Túze Kft., Hidvégi László Péter EV, Árva Bt., Garancia Speed Kft., Combit Zrt., Pannon Led Kft., Euro Duplex Kft., Kereken Oil Kft., Gamma Modul Kft., Prior Cash Kft., Invicem-vel Kft., Wooden Projec Kft., INVU szemüveg