Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Leszegett fejjel tért haza a PSZA Motorsport csapata a 11. Esztergom - Nyerges Rally-ról. A verseny a balesetig jól alakult számukra, ám ez nem fontos, hiszen a tragédia beárnyékolja szeretett sportjukat.

„Túl vagyunk az Esztergom – Nyerges Rally-n, amin történt egy nagyon szomorú tragédia, ezért mi is szeretnénk az elhunytak családja felé őszinte részvétünket kifejezni, és akik megsérültek a versenyen, azoknak mielőbbi felépülést kívánunk. Sajnos ez az esemény nagyon beárnyékolta a csapat morálját a vasárnapi napon és természetesen azután is, hiszen nagyon szeretjük ezt a sportot és nagyon ritkán gondolunk arra, hogy ez veszélyes is tud lenni. Az elmúlt időszakban sűrűbben ért minket tragédia, gondolok itt a tavalyi balesetre, ahol egy versenyző vesztette az életét. Ezt nehéz feldolgozni, ezért is nehéz napokon vagyunk túl” – kezdte a beszélgetést Szabó Árpád, majd hozzátette. „A pénteki és a szombati napunk jól sikerült, de erről nem szeretnénk sokat beszélni, hiszen most nem az eredmények a fontosak. Vasárnap délig egy nagyon jó szezonnyitón voltunk túl, minden autónk és versenyzőnk hozta, amit tőle vártunk. Kiemelendő, hogy egy nagyon jó szervizcsapatot hoztunk össze, ez volt számukra az első teszt, ahol mindenki nagyon jól vizsgázott. Még mindenkinek meg kell ismernie egymást, de azt gondolom, nagyon jó fejlődésen megyünk át. Innentől a Rally Hungary-ra fókuszálunk, ahol négy autónk fog indulni.”

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Pitek-Lösung Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Better and Better Bt.

Legfrissebb cikkek