Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Hatalmas armadával veszi be Esztergom és Nyergesújfalu térségét a PSZA Motorsport csapata. A nevezési listán tizenegy párosuk szerepel, plusz mellette további párosok megtalálhatók lesznek a sátraik alatt.

„A hétvége folyamán a 11. Esztergom – Nyerges Rally-val kezdetét veszi a 2024-es rally bajnokság, ahol az ORB2 mellett az ORB3 és a Historic mezőnye is teljesíti az idei első futamát. Közel négy hónapos álomból ébredünk. Természetesen ez a pihenés nem telt unalmasan, hiszen sok autó átment azóta a kezünk alatt. Voltak, amiket csak felújítottunk, de épültek új autók is a garázsunkban” – kezdte idei első beharangozóját Szabó Árpád, majd kitért a hétvégi versenyre. „A Historic Bajnokságban több ponton is érdekeltek vagyunk, hiszen Szombathelyi Peti mellett Zsolna Józsi is indul. Petiék autójában lévő motor a győri versenyen megállt, azóta kapott egy teljesen új erőforrást. Petiék lendülete töretlen, szeretnének minél több futamon részt venni a teljesen felújított piros VFTS-sel.  Józsiék is belekezdtek egy autó felújításba, ám az autójuk nem készült el, így ők a Plesz Márk kölcsön autójával mennek. Itt is jól látszik, hogy a Historicos fiúk között milyen jó az összetartás. Természetesen a korábbi évekhez hasonlóan Csukovics István autója is ott lesz a szerviz sátrunk alatt. Pista bácsi nem csak a versenyeken kerül hozzánk, hanem ő a műhelyünk szerves részét képezi. Neki köszönhetjük a lakatos és karosszériás munkákat. ORB2-ben a sátrunk alatt Baksai Laci lesz megtalálható, amit a tavalyi év után Laciék leporoltak. A bajnokságban ott lesz még Czang Gyuri, Endrődi Laci, Furák Ádi, Ősze Robi és természetesen Tellér Anti is. Sajnos az látszik, hogy az ORB2 mezőnye évről évre fogyogat és nyilván ez nálunk is meglátszik, hiszen a kis Citroenünk is itthon marad. ORB3-ban Faragó István, illetve Kosztolányi Laci fog csatákba menni. A bajnokságok mellett lesz Teszt kategória is, ahol Gönczöl Feri és Zagyva Dorka indul majd. A Zagyva család az idei évtől az egyesületünket erősíti. A rendezők egy elég komplex futamot raktak össze nyolc gyorsasági szakasszal. Csodás helyen lesz a rajtceremónia, ami méltó kezdése lehet a szezonnak. Mi már nagyon várjuk, fel vagyunk készülve, sok új szervizes kollégánk van, így bízom benne, hogy minden versenyzőnk teljes mértékben megelégedve térhet haza a versenyről.

Köszönet a csapat együttműködő partnereinek: Virtech Labs Bt., Dolphio Technologies Kft., Doboz és Acélszerkezet Kft., Interpasszív Kft., SZRV Racing Kft., Handball Family Bt., Wood Day Kertészeti Kft., Pitek-Lösung Kft., Közbeszerzés Figyelő Kft., Netdragon Service Group Kft., ECON Consulting Kft., Oroszlánszív Informatikai Zrt., Millers Oils Hungary, Matricakell.hu, FoliaZ.hu., GN Group Kft., Kormosadi.hu, SFR Parts Kft., BPracing.hu, Ten-Line Kft., Better and Better Bt.

Legfrissebb cikkek