Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nyirád 2013-ban szerepelt utoljára a rallycross Európa-bajnokság naptárában. Közel 10 év után, május 21-22. között ismét láthatjuk majd csatázni az Euro RX mezőnyét a Vörös Katlanban.

Az Euro RX1-es kategóriában rajthoz áll többek között a kétszeres bajnok Anton Marklund egy Hyundai i20-al, de itt lesz a korábbi S1600-as bajnok Jānis Baumanis, a hatszoros Andros Trophy győztes Jean Baptiste ‘JB’ Dubourg, Ulrik Linnemann valamint Enzo Ide is.  
Nyirádon több magyar versenyzőnek is szurkolhatunk majd. Kiss László Peugeot 208-assal, Koncseg Zoltán Audi A1-essel, Mózer Attila és Mózer Márk Peugeot 208-assal, LUIGI Ford Fiestával, Kárai Tamás pedig egy Audi A1-es volánja mögött száll majd harcba az Európa-bajnokság szezonnyitóján. Az Euro RX3-ban Ferjáncz András, Szíjj Zsolt ’Jolly’, Répási Róbert, és Körmöczi Balázs is rajthoz áll majd a nyirádi viadalon.

A teljes nevezési lista ITT található.

Fotó: fiaworldrallycross.com

Legfrissebb cikkek