Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Team Peugeot Total bemutatta Sebastien Loeb, Timmy Hansen valamint Kevin Hansen versenyautójának idei dizájnját.

Sebastien Loeb egy vadonatúj Peugeot 208 Supercar-ral áll rajthoz 2018-ban az FIA Rallycross Világbajnokságban. A kocsit Franciaországban építették, a fejlesztésekben pedig részt vett a svéd Hansen Motorsport is. Loeb csapattársai továbbra is a Hansen fivérek lesznek. Timmy Hansen az ötödik szezonját fogja teljesíteni az RX-ben a Peugeot-val. Legjobb eredményét 2015-ben érte el, amikor is a második helyen végzett a bajnokságban Petter Solberg mögött a Team Peugeot-Hansen színeiben. A 25 éves svéd pilóta szintén a legújabb Peugeot-val fog versenyezni, míg öccse, a 19 esztendős Kevin Hansen egy 2017-es specifikációjú 208-assal bizonyíthat majd az idei bajnokságban.

„Ez egy izgalmas szezon lesz számunkra, mivel a Peugeot kulcsszerepet vállal 2018-tól a csapat támogatásában a rallycross világbajnokság futamain, ráadásul új ellenfelek és új pályák is lesznek az idei évben.” –mondta a Peugeot sportigazgatója, Bruno Famin.

A 2018-as FIA Rallycross Világbajnokság első futamát, április 28-29. között rendezik meg Barcelonában.

Fotók: FIA World Rallycross Championship

Legfrissebb cikkek