Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A kilencszeres rallyvilágbajnok Sebastien Loeb is rajthoz áll a brit rallycross bajnokság silverstone-i futamán.

Sebastien Loeb a Mexikó Rallyról egyenesen Nagy-Britanniába utazik, hogy elinduljon a brit rallycross bajnokság szezonnyitó futamán Silverstone-ban. A francia pilóta egy Peugeot 208 Supercar volánja mögött fog versenyezni a legendás versenyhelyszínen, amely május 25-26. között az FIA RX mezőnyét is vendégül látja majd.

A Peugeot Team-Hansen egyelőre még nem nevezte meg Loeb csapattársát a 2018-as szezonra, azonban Timmy Hansen is autóba ül Silverstone-ban. A francia Guerlain Chicherit szintén rajthoz áll a brit RX idei első versenyén, mégpedig a G-Fors által épített Renault Clioval. Chicherit a rallycross vb-n a Prodrive Renault Megane Supercar-jával fog szerepelni az idei évben.

Az indulók között van még a háromszoros brit rallybajnok, Mark Higgins is, aki az Albatec Racing színeiben fog indulni. Silverstone-ban ott lesz az ötszörös bajnok, Julian Godfrey, a 2007-es bajnok, Ollie O’Donovan, valamint az Európa-bajnokságon brillírozó Kevin Procter is.

Az MSA Brit Rallycross Bajnokság szezonnyitó futamát március 17-én rendeznek meg Silverstone-ban.

Legfrissebb cikkek