Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nasser Al-Attiyah komoly ellenfeleket kap Mads Østberg és Kris Meeke személyében a közel-keleti rallybajnokság (FIA MERC) következő futamára, a 47. Qatar International Rallyra.

Al-Attiyah fölényes győzelmet aratott a múlt hétvégén a MERC szezonnyitóján Ománban, Katarban azonban a Citroen Racing két korábbi pilótája, Mads Østberg és Kris Meeke is rajthoz áll majd. Østberg a Sports Racing Technologies Skoda Fabia Rally2 evo-jával fog indulni, az itinert pedig Ilka Minor diktálja majd neki. Meeke szintén Skodával fog versenyezni, a jobb1-ben pedig Chris Patterson fog helyet foglalni. Az ír pilóta tavaly is részt vett a viadalon, azonban technikai hiba miatt nem tudott célba érni.
A 34 éves Østberg először indul majd a Közel-Keleten, és a Katar Rally lesz az idei első versenye. A norvég pilóta 2020-ban megnyerte a WRC2-t a PH Sport Citroen C3 R5-ösével, tavaly pedig a kategória ezüstérmese lett a Tagai Racing Technology által felkészített C3 Rally2-vel.

Friss nemzetközi rally hírek