Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A hétvégén (március 6-7.) rendezik meg a 9. INA Rally Kumrovec-et. A horvátországi aszfaltos viadalon kilenc magyar páros is rajthoz áll, hogy ráhangolódjanak a közelgő Eger Rallyra.

A Horvátország északnyugati részén megrendezett futamon nyolc gyorsasági szakasz vár a pilótákra, ami összesen 76,09 kilométernyi versenytávot jelent. A kumroveci versenyre 69 páros nevezett. A horvát, osztrák, szlovén, svájci, és cseh indulók mellett kilenc magyar egység is részt vesz az aszfaltos viadalon.

A Hadik András – Kertész Krisztián páros a Ford Fiesta R5 MKII-vel indul. Az ORB 2018-as bajnokának ez lesz a második versenye az új Fiestával. A Kovács Antal – Istovics Gergő páros tavaly a harmadik helyen ért célba a Rally Kumrovec-en. Kovácsék idén ismét rajthoz állnak a Ford Fiesta R5-tel. Ollé Sasa és Ollé Rebeka egy Skoda Fabia R5 Evo-val neveztek a futamra, míg a Bodolai László – Popovics László duó a Ford Fiesta R5-tel vág neki a távnak.
Szilágyi János Váradi Alexandrával az oldalán Peugeot 208 R2-vel nevezett az eseményre. A Bacsa Tamás – Hanyik Gergely páros egy Mitsubishi Lancer Evo IX R4-gyel fog szerepelni, míg Lochner János és Somogyi Tamás a Peugeot 106-ossal fognak menni. A Belső Lajos - Belső Kristóf kettős Suzuki Swift GTi-vel áll rajthoz, akárcsak Földesi Csaba, akinek Szabó Gergő diktálja majd az itinert.

A 9. INA Rally Kumrovec nevezési listája itt található.

Friss nemzetközi rally hírek