Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Március első hétvégéjén rendezik meg az 1. Blaufränkischland Rallye-t, ahol hét magyar páros is rajthoz áll. Ez az aszfaltos futam egy remek lehetőség lesz a magyar pilóták számára, hogy felkészüljenek az Eger Rallyra.

A Deutschkreutz (Sopronkeresztúr) központú viadal programjában nyolc gyorsasági szakasz szerepel, ami összesen 98,04 kilométernyi versenytávot jelent. Az osztrák és cseh indulok mellett hét magyar párosnak is szurkolhatunk majd ezen az eseményen. A Fischer Dániel – Buna Zoltán kettős Skoda Fabia R5-tel nevezett, míg a Klausz Kristóf – Csányi Botond páros Ford Fiesta R5-tel vág neki a távnak. László Zoltán a Ford Fiesta Protoval indul, az itinert pedig Végh Róbert olvassa majd neki az Austrian Rallye Challenge idei első futamán. A Molnár István – Bárdos Péter duó Mitsubishi Lancer Evo VI-ossal fog szerepelni, Gyuriczky Zsolt és Böröczi Levente pedig egy Citroen C2 R2 Max-szal indulnak. A László Martin – Kulcsár Dániel kettős Ford Fiesta R2T19-cel áll rajthoz, akárcsak Herczig Norbert fia, Patrik, aki szintén egy R2-es Fiestával debütál a rally szakágban. - A 17 esztendős pilótának Bán Viktor diktálja majd az itinert.

A futamról bővebb információk itt találhatóak.

Fotó: rallye-challenge.at

Friss nemzetközi rally hírek