Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ken Block legutóbb a Gymkhana 8-ban hajtotta meg a Ford Fiesta ST RX43-asát. A gymkhana koronázatlan királya ezúttal az egyesült államokbeli Utahban, Swing Arm Cityben terelgette a 600 lóerős Fiestát.

 

Block legújabb videója a Terrakhana, amelyben nem aszfalton, hanem homokban parádézik. Az amerikai pilóta a közel 40 fokos hőségben hatalmasakat ugrat a dűnéken, és a „Knife Edge”-nek elnevezett sziklát is „megmássza” a Fiestával.

170823 block n2

„600 lóerő több, mint amennyire ilyen felületen általában szükségünk van.” –kezdte Block. „A felfüggesztés és a gumik olyanok voltak, mint amilyeneket murván is szoktunk használni; hosszú rugóút és murvás rally- abroncsok. Swing Arm City olyan embereknek való, akik élvezni akarják az off-roadozást. Van egy hegy, amit „Knife Edge”-nek neveztünk el, és ha ott leestem volna, akkor 30 métert zuhantam volna a halálba. Jó móka volt felmenni rá – általában nem látni autót ott fent.”

Íme a videó:

Block következő filmje a Climbkhana lesz, amelyben majd a Hoonicorn kap szerepet.

 


Friss nemzetközi rally hírek