Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Egy korszak véget ért: Kajetan Kajetanowicz és navigátora, Jarek Baran bejelentették, hogy elválnak útjaik.

Kajto és Baran 2009 óta versenyzett együtt, és ez idő alatt 31 futamgyőzelmet szereztek. Négyszer hódították el a lengyel -, és háromszor az Európa-bajnoki trófeát. A páros tavaly decemberben, a lengyelországi Rajd Barbórka-n szerepelt utoljára együtt egy Ford Fiesta WRC-vel.

A LOTOS Rally Team a következő nyilatkozatot hozta nyilvánosságra: „A kölcsönös bizalomra épült kapcsolatunk kilenc év után véget ért. Hatalmas sikerekben, sok izgalomban, és felejthetetlen élményekben volt részünk. Közösen értünk el mindent, amiről csak álmodtunk, sőt talán még annál is többet. 80 versenyen vettünk rész, amiből 31-et megnyertünk, és több mint 50-szer állhatunk fel a pódiumra. A lengyel- és az Európa-bajnokságban 308 szakaszgyőzelmet szereztünk. Négyszer lettünk bajnokok Lengyelországban, tavaly pedig mi voltunk az első páros, akik harmadik alkalommal is elhódították az Európa-bajnoki címet. Az évek során sok döntést hoztunk meg közösen. A továbbiakban új kihívások várnak ránk, amikkel már külön fogunk szembenézni. Köszönjük a partnereinknek, az újságíróknak, a rajongóinknak, valamint a barátainknak a támogatást, a kedves szavakat és a szurkolást. Hittek bennünk, és ezért is sikerült elérnünk a céljainkat. Reméljük, hogy az eredményeink megmaradnak az emlékeitekben, és hogy bekerülünk a lengyel- valamint az Európa-bajnokság történelemkönyvébe.”

Kajto és Baran a rally eddigi történetének egyik legsikeresebb párosát alkották.

forrás: fiaerc.com

További nemzetközi rally hírek