Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Nagy örömömre szolgál, hogy itt számolhatok be Nektek az évadzáró futamunkról, hiszen megérkezett a szakág részére a - Kelet Autósport Kft-től -, a 2018. évi Zemplén Rallye előzetese.

Szakágvezetői Tájékoztató: Tisztelt Versenyzők! Kedves Sporttársak!

A verseny az eredeti időpontban, - 2018 november 09-11 -, kerül lebonyolításra, mint Országos Magyar Rallye Bajnoki futam.

Itt szeretnénk először teszt jelleggel bevezetni az online adminisztratív átvételeket, - már kidolgozás alatt van az rsb részéről -, ami nagyban megkönnyíti a Ti versenyzéseteket, hiszen megszűnne a versenyirodán történő várakozás, sorban állás! (részletek hamarosan)

A várható program pedig a következő:

Pénteken ünnepélyes rajt ceremónia, amit követ egy VÁROSI szuper speciál, ami egyben gyorsasági szakasz is!

Szombaton 5 különböző gyorsasági szakaszt kell teljesíteni kétszer, ami összesen 121 gyorsasági kilométer.

Vasárnap 3 különböző gyorsasági szakaszt kell kétszer, és 1-1 gyorsasági szakaszt kell egyszer-egyszer teljesíteni, ami így 102 gyorsasági kilométer.

Ez jelenleg 27%-os gyorsasági etap arány és 223 kilométer gyorsasági táv, ami lehetőséget ad a szorzóval történő értékelésre!

Fontos, hogy a Zemplén Rallye szabályunk szerint nem mínuszólható!

Négy olyan gyorsasági szakasz van a programban, ami még nem volt Magyar Rallye Bajnoki futamon!!!

Természetesen köszönet mindenkinek, akik közösen dolgoznak azon, hogy az évzáró Zemplén Rallye méltó lezárása lehessen a bajnokságunknak.

Budapest, 2018. június 14.
Sporttársi üdvözlettel:
Berényi Ákos
Rallye szakágvezető

További hazai autósport híreink