Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Hamarosan Magyarországon is bemutatásra kerül az Oliver Solberg és családjáról készült film, a Born 2 Drive.

2020. január 27. és február 2. között hatodik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb nézőszámát elért nemzetközi filmfesztiválja, a Budapest International Documentary Festival (BIDF). - A fesztiválon a világ legrangosabb, legfrissebb, sokszorosan díjnyertes premier filmjei versenyeznek, ráadásul a filmek alkotói is részt vesznek az eseményen. A díjakról rangos nemzetközi zsűri dönt.

Halálosan izgalmas történet apáról és a fiáról, akik egymásért - is - versengenek...
Minden gyereknek van egy álma. Első pillantásra Oliver is olyan, mint bármelyik másik 15 éves, átlagos kamasz, aki rá van kattanva a hobbijára: a kocsikra. Aztán gyorsan kiderül, hogy a srác rendkívüli tehetség. 600 lóerő a motorháztető alatt, nulláról 100 km/h sebesség (0-62 mph) mindössze 1.9 másodperc alatt: senki sem tud Oliverhez foghatóan vezetni. Ő a világ legfiatalabb rallycross versenyzője. Olyan családból származik, ahol felmenői ereiben is üzemanyag áramlik, és minden egyes lélegzetvételük az autósportról szól. Oliver a háromszoros világbajnok Petter Solberg fia, és arra született, hogy vezessen. Vajon megvan-e benne mindaz, amivel akár a csúcsra is eljuthat?

Vetítési időpontok: 2020.01.31. 16:45
                                2020.01.31. 13:00
                                2020.02.01. 20:00

A film szinopszisa, illetve előzetese: https://bidf.hu/film/born-2-drive/

Jegyvásárlás

Facebook esemény




BIDF

Legfrissebb cikkek