Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Rallye Szakági Bizottság, egyetértésben a Sporttanáccsal a MARB kategóriákra vonatkozóan, a következő változásokat eszközöli.

Az L1, és L2 kategóriákban versenyzők kizárólag MNASZ licenc-cel állhatnak rajthoz, de a Rallye 2 licencel rendelkező versenyzőket az L1 és L2 es kategóriában a verseny tekintetében értékelik. Az L1 és L2 kategória, kizárólag a mezőny MARB után rajtolhat. A rajtengedélyeknek feltétele az RSB MARB rajtengedély jóváhagyó munkabizottság jóváhagyása, mellyel kapcsolatosan a rajtlistát a rendezőnek a rendezvény megrendezése előtt legkésőbb 24 órával meg kell küldenie az RSB számára. A MARB éves értékelésébe az L1 és L2 kategóriában elért eredmények nem számítanak bele, az ORB és Historic versenyzők, kizárólag teszt jelleggel vehetnek részt a rendezvényeken, és ők semmilyen formában nem kerülnek értékelésre. A Déli-régió rendezője által nem hivatalosan kiírt és megjelentetett regionális Super 2WD és Super 4WD kategóriákat az RSB nem engedélyezi, és az illetékes bizottsága nem kíván rajtengedélyt kiadni.  

150226 rvsz n

A közelgő rendezvények miatt az RSB a versenyzői licenc igényléseket beküldő és licenc díjukat befizető versenyzők licenc kérelmét, - ha annak más akadálya nincs -,  a beküldött licence igénylő lap alapján elfogadja, mint hivatalos versenyzői engedélyt, így – rajtengedély kérelmük jóváhagyása esetén - rajthoz tudnak állni a március 22.-i rendezvényeken.

Fenti határozatot a Rallye Szakági Bizottság 6 igennel elfogadta.

Berényi Ákos
Rallye Szakág Vezető


További hazai autósport híreink