Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Michelisz Norbi hamarosan kipróbálhatja, milyen is vezetni a Hyundai Rally1-es versenyautóját, ugyanis az ETCR belgiumi futamán autót cserél Thierry Neuvillel.

Neuville a WRC egyik legrutinosabb pilótája, ugyanis már 134 futam van a háta mögött, és eddig tizenöt győzelmet szerzett a Hyundai színeiben. Idén kétszer állhatott fel a dobogóra, és jelenleg a második helyen áll a bajnoki tabellán. Michelisz Norbert 2019-ben megnyerte a túraautó-világkupát (FIA WTCR) a Hyundai i30 N TCR-rel. A himesházi pilóta idén a WTCR mellett az elektromos túraautó-bajnokságban is érdekelt. A két hyundaios pilóta az ETCR zolderi versenyhétvégéjén (július 8-10.) autót cserél majd egy bemutató keretein belül, így Norbi beülhet a hibrid Hyundai i20 N Rally1 volánja mögé, míg Neuville kipróbálhatja, mit is tud az elektromos Veloster N ETCR.
220621 michelisz neuville n3
„Vezetni fogom a Hyundai i20 N Rally1-et! A Hyundai ralipilótája, Thierry Neuville az én elektromos Veloster N ETCR autómat próbálja ki, én pedig az ő raliautóját tesztelem az ETCR zolderi versenyhétvégéjén (július 8-10.). Jó mókának ígérkezik, remélhetőleg mindketten szórakoztatni tudjuk majd a közönséget!” -írta Michelisz Norbi a közösségi oldalán.

Legfrissebb cikkek