Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A BRC Racing bejelentette, hogy Nagy Dániel a csapat színeiben indul a TCR Európa-kupa 2020-as szezonjában.

A 22 esztendős pilóta 2019-ben Michelisz Norbert alakulatával, a M1RA-val szerepelt a bajnokság első felében. Nagy Dani idén a BRC Racing Hyundai i30 N TCR-ével fog versenyezni a TCR Európa-kupában.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, amely két egymást követő évben is el tudta hódítani a WTCR bajnoki címet. A TCR Európa-kupa az egyik legversenyképesebb túraautós sorozat, és amikor tavaly abbahagytam a versenyzést, rögtön a visszatérésemen kezdtem el dolgozni. Nagy tapasztalattal rendelkezem már a Hyundai i30 N TCR-ről, és miután teszteltünk Le Castellet-ben, a bajnoki cím megszerzése lebeg a szemem előtt.” –nyilatkozta Nagy Dani.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a második szezonunkat kezdjük el a TCR Európa-kupában.” –kezdte a csapat első embere, Gabriele Rizzo. „Nagyon örülünk, hogy Nagy Dániel a csapatunk tagja lett, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy győzelmeket szerezzünk, és hogy harcolhassunk a bajnoki címért.”

Legfrissebb cikkek