Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az Autosport magazin információi szerint az ötszörös rallyvilágbajnok Sebastien Ogier a Red Bull Ringen mutatkozhat be a német túraautó bajnokságban.

 A Mercedes korábban már jelezte, hogy ők is kihasználják majd azt a lehetőséget, hogy a szezon valamelyik versenyén hét autóval álljanak rajthoz. Mattias Ekström az év elején bejelentette, hogy 17 év után kiszáll a DTM-ből, azonban a szezonnyitó hockenheimi futamon még beülhetett az Audi RS 5 DTM volánja mögé. Alex Zanardi a BMW színeiben fog szerepelni az olaszországi Misano-ban, ahol a sorozat első lámpafényes futamát fogják megrendezni. Sebastien Ogier pedig a Red Bull támogatásával indulhat majd beugró pilótaként Spielbergben (szeptember 21-23.) egy Mercedes-AMG C 63 DTM-mel.  

180714 mercedes dtm

Ogiertől nem áll távol a pályaversenyzés, mivel 2013-ban és 2014-ben vendégeskedett a Porsche Supercup-ban, valamint az FFSA GT és az ADAC GT Masters bajnokságban is szerepelt már, tavaly pedig kipróbálhatta a Forma 1-es Red Bull istálló 2011-es autóját a Red Bull Ringen.

Legfrissebb cikkek