Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A M1RA bejelentette, hogy a TCR International Series hétvégi thaiföldi futamán három autóval fognak szerepelni.

Tassi Attila mellett a csapat tulajdonosa, Michelisz Norbert, valamint a 16 esztendős olasz Giacomo Altoé is a M1RA-s Honda Civic-kel fog versenyezni Buriramban.

A napokban derült ki, hogy Roberto Colciago még nem épült fel teljesen a júniusi balesetéből, amit a németországi Oscherslebenben szenvedett el. Az olasz pilóta a második futam rajtjánál tömegbalesetbe keveredett, amiben bordatörést szerzett.

170831 michelisz n2

Michelisz Norbert júniusban a Hungaroringen már vendégeskedett a sorozatban. A mogyoródi pályán egy második, illetve egy hatodik helyet szerzett a Hondával.

„Örömmel jelentjük be, hogy HÁROM autóval indulunk a TCR International Series hétvégi versenyén Buriramban. Giacomo Altoe csatlakozik a csapathoz a sérülés miatt távolmaradó Roberto Colciago helyére, és Michelisz Norbert is újra rajthoz áll egy harmadik Honda Civic Type R-rel állandó pilótánk, Attila Tassi mellett. Ahogy azt kedden közöltük, Roberto Oscherslebenben eltört bordája sajnos nem gyógyult meg teljesen, ezért kellett új felállást keresnünk erre a hétvégére. Mivel a rossz hír váratlanul ért minket, szorított az idő, de örömmel köszöntjük a csapatban Giacomót, aki az első évét futja a TCR-ben. Az utóbbi időben szépen fejlődött, a legutóbbi két versenyhétvégén egyaránt volt top 5-ös helyezése. Bízunk benne, hogy a segítségünkre lesz a bajnoki címért folytatott küzdelemben. Norbit senkinek sem kell bemutatnunk, tapasztalata felbecsülhetetlen lesz két fiatal pilótánk számára. Reméljük, nem fogja semmilyen váratlan körülmény keresztülhúzni az indulását, hiszen ő még nincsen Thaiföldön, holnap indul útnak.
Roberto hiányában is igyekszünk eredményesek lenni, hogy ugyanúgy egy bajnoki címre esélyes csapatba térhessen vissza közénk!” –olvasható a csapat közleménye a facebook-on.

A bajnokság állása:
1. Jean-Karl Verney 153
2. Tassi Attila 151
3. Roberto Colciago 145
4. Stefano Comini 144
5. Pepe Oriola 110

16. Ficza Ferenc 32

18. Michelisz Norbert 31

1. M1RA 308 pont
2. Lukoil Craft-Bamboo Racing 275
3. Comtoyou Racing 212

Legfrissebb cikkek