Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Michelisz Norbert bemutatkozik a TCR International Series-ben. A Honda Racing WTCC csapatának magyar pilótája a saját alakulatának, a M1RA-nak a színeiben fog indulni a Hungaroringen.

A TCR Internationel Series magyarországi fordulója eredetileg július első hétvégéjén került volna megrendezésre, de most megerősítették, hogy két héttel korábban, július 17-18. között tartják meg a sorozat versenyeit a német túraautó-bajnokság (DTM) betétfutamaként.

Az új dátum bejelentése mellett az is kiderült, hogy Tassi Attila és Roberto Colciago mellett a M1RA csapatvezetője, Michelisz Norbi is rajthoz áll a magyar szurkolók legnagyobb örömére.

170526 tcr n2
fotó: facebook.com/m1ramotorsport

Norbinak nem lesz teljesen ismeretlen a Honda Civic Type-R TCR, mivel tavaly a TCR Benelux szériában már versenyzett ilyen autóval a Boutsen Ginion Racing Team színeiben.

“Nagyon boldog vagyok, hogy rövid időn belül másodszor is rajthoz állhatok egy hungaroringi viadalon, s megfűszerezi az előttünk álló versenyt, hogy saját csapatom színeiben tehetem meg mindezt. Különleges érzés lesz ebben a tudatban pályára gurulni, s természetesen mindent megteszek majd annak érdekében, hogy a nézők jó versenyt láthassanak, a csapatom pedig a lehető legtöbb ponttal gazdagodjon.” – olvasható Michelisz Norbert nyilatkozata a hungaroring.hu-n.

Michelisz Norbi mellett Rob Huff is elindul a Hungaroringen. A brit pilóta egy Volkswagen Golf GTi TCR volánja mögött fog szerepelni, Jean-Karl Vernay csapattársaként.

A bajnokság jelenlegi állása:
1. Jean-Karl Vernay   113 pont
2. Roberto Colciago   97
3. Stefano Comini   95
4. Tassi Attila   76
5. Pepe Oriola   66

1. M1RA   175 pont
2. Comtoyou Racing   151
3. Lukoil Craft-Bamboo Racing   148

1. Honda Civic Type-R   216 pont
2. SEAT Léon   178
3. Volkswagen Golf GTi   160

 


Legfrissebb cikkek