Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Több, mint két hónap van a 2014-es DTM jubileumi, harmincadik szezonjának kezdetéig, de Magyarországon már márciusban felbőgnek a versenygépek motorjai.

A Hungaroringen március 31. és április 3. között próbálgatják idei technikáikat a német túraautó-bajnokság csapatai. A teszten az alakulatok reggel 9 órától délután 5 óráig fognak dolgozni az autókon.

1988. június 1-je óta az idei lesz az első alkalom, amikor DTM versenyt rendeznek nálunk.

Április 14-17. között a csapatok áttelepednek a Hockenheimringre, hogy ott folytassák az utolsó simításokat az Audi RS5 DTM-eken, a BMW M4 DTM-eken és a DTM Mercedes AMG C-Coupé-kon.

Alig két héttel később ezen az aszfaltcsíkon rendezik meg az évad első versenyét. A németországi teszten reggel 9 és 12 illetve délután 2 és 6 óra között dolgozhatnak a csapatok az autókon.


A németországi rajongók személyesen is ott lehetnek a teszten. A Hockenheimring Baden-Württemberg egyik tribünje meg lesz nyitva a nézők előtt, akik 6 €-ért megtekinthetik a kedvenc csapatukat a szezonkezdés előtt. Ez a jegy érvényes lesz a Hockenheimring Motor-Sport múzeumába is. A több mint 2200 négyzetméteren elhelyezkedő kiállításon mintegy 300 látnivaló van a motorsport minden időszakából.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a Hungaroringen nyitott vagy zárt kapuk mögött fognak-e tesztelni a világ egyik legnépszerűbb túraautó-bajnokságának a szereplői.


Legfrissebb cikkek