Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

James Thompson Szlovákia, Marokkó, Oroszország és Portugália után Argentínában is beülhet a Münnich Motorsport TC1-es Chevy-jébe.

A brit pilóta ezúttal is René Münnich helyére ugrik be a WTCC dél-amerikai versenyén, aki a jövő hétvégén a rallycross-világbajnokság kanadai futamán fog szerepelni.

160730 thompson n2

„Örülünk, hogy Argentínában is folytathatjuk Jamesszel a munkát, miután René-nek Kanadában lesz dolga.”-mondta a csapat menedzsere, Dominik Greiner a TouringCarTimes-nak. „Vila Realában elkerült minket a szerencse a kvalifikáció során, így a versenyen elért eredményünk nem tükrözte a valódi teljesítményünket. Ennek ellenére tanultunk pár trükköt a forró portugáliai futamokon, ami reméljük, hogy segíteni fog nekünk a meleg termasi versenyhétvégén is. A 2016-os FIA WTCC nyári szünetének a vége felé járunk, és már nagyon izgatottan várjuk, hogy ismét versenyezzünk ezen a fantasztikus argentin pályán.”

Termas de Río Hondo augusztus 6-7. között látja vendégül a WTCC mezőnyét.


Legfrissebb cikkek