Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

James Thompson a szlovákiai futam után Marokkóban is beülhet a Münnich Motorsport Chevrolet Cruze-ába. A brit pilóta a május 8-ai versenyen René Münnich helyére ugrik be, aki azon a hétvégén a rallycross világbajnokság németországi fordulójában fog szerepelni.

Thompson egy év kihagyás után tért vissza a WTCC-be a slovakiaringi versenyhétvégén, ahol a főfutamot a tizenegyedik helyen fejezte be. Az ALL-INKL.COM Münnich Motorsport menedzsere, Dominik Greiner most ismét megkereste a kétszeres BTCC bajnokot, hogy marokkóban is versenyezzen az autójukkal.

160426 thompson n2

„James egy nagyon jó pilóta, egy legenda, aki négy futamgyőzelmet szerzett a WTCC-ben. Remek munkát végzett Szlovákiában, annak ellenére, hogy 1 év kihagyás után ez volt az első versenye, ráadásul először ment velünk és először ült a Chevroletben is. A második szabadedzésen az ötödik lett, de sajnos az időmérőn nem tudott tovább javulni. René versenyprogramjai ismét ütközni fognak egymással, így ez egy remek lehetőség lesz, hogy James kapjon még egy esélyt. Mivel most egy utcai pályáról beszélünk, ezért az a célunk, hogy az autót karcolás nélkül célba juttassuk, de James már ismeri az autóban rejlő potenciált, így teljes gázzal versenyezhet majd.” - mondta Greiner.


Legfrissebb cikkek