Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Peugeot három 2008 DKR-rel vesz részt a több, mint 10.000 kilométeres Silk Way Rallyn. A franciák Stéphane Peterhansellel, Sebastien Loebbel és Cyril Despres-vel indulnak a júliusi 8-24. között megrendezésre kerülő versenyen.

A Peugeot célja, hogy felkészüljenek a 2017-es Dakar Rallyra, és olyan újdonságokat próbáljanak ki, mint például a légkondicionálás, amely első alkalommal fog a pilóták rendelkezésére állni.

160426 peugeot n2

Tavaly kettős Peugeot-siker született a kínai Silk Road Rallyn, Peterhansel és Despres jóvoltából. „Ez egy újabb izgalmas esemény lesz a számunkra. Örülünk, hogy belekóstolhatunk majd a Silk Way Rallyba. Kellő alázattal és tisztelettel vágunk neki ennek az új kihívásnak. Miután az év elején megnyertük a Dakart, magától értetődik, hogy a győzelem fog a szemünk előtt lebegni.” –mondta Bruno Famin, a Peugeot Sport első embere.

Mr. Dakar, alias Stéphane Peterhansel a következőket mondta: „A legfontosabb dolog, hogy van egy jó autónk a legjobb technikával és a legjobb szervizcsapattal. Számomra Sebastien Loeb a világ egyik legjobb versenyzője. Nagyon gyors és hamar megtanulja a dolgokat. Ez az első éve, amit a tereprallyban tölt és bár akadtak problémái a sivatagi szakaszokon, így is rengeteg tapasztalatot szerzett. Mivel nemcsak gyors, de gyorsan is tanul, az egyik legesélyesebb pilótának tartom, aki megnyerheti a Moszkva és Peking közötti Silk Way Rallyt.”


Legfrissebb cikkek