Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A spanyol Nani Roma autózta a legjobb időt a Dakar Rally ötödik napján.

A Mini-s több mint 4 perc előnnyel ért célba Giniel De Villiers előtt és ezzel a szakaszsikerrel az összetettben is újra az élen áll. A Hummeres Robby Gordon harmadikként futott be a Tucuman-i táborba. A tegnapi nap győztese, Carlos Sainz tizediként teljesítette a mai speciális szakaszt.

Az összetett állása öt szakasz után: 1. Roma (19:21:54); 2. Al-Attiyah (+00:26:28); 3. Terranova (+00:31:46)…

 


 

A kétkerekűeknél Marc Coma bezsebelte a mai szakaszt. A spanyol az összetett tabellán is az első. Honfitársa, Joan Barreda Bort visszacsúszott a második helyre. A két spanyolt 41 perc választja el egymástól. Dési János a 60. helyről várja a folytatást.

A quadosoknál Sergio Lafuente volt a leggyorsabb. Az összetettben továbbra is Casale áll az élen a Yamahával. Őt Lafuente követi közel tizennégy perces lemaradással. A lengyel Sonik visszacsúszott a harmadik helyre.

Holnap a motorosokra és a quadosokra 400, az autósokra 424, a kamionosokra 156 kilométernyi speciális szakasz vár Tucuma és Salta között.

Legfrissebb cikkek