Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Hétvégén rajtol az FIA Tereprally Világkupa 2015-ös sorozata. A bajnokság első állomása a Baja Russia – Northern Forest lesz.

2003-ban versenyzett először a Világkupa mezőnye az orosz havas pályákon. Az első viadalt Sergey Shmakov nyerte a Bowler Wildcat-tel. Boris Gadasin háromszor tudott diadalmaskodni a Northern Forest Baján. 2013-ban Vladimir Vasilyev győzött, tavaly pedig a szaúdi Yazeed Al-Rajhi szakította meg az oroszok sikersorozatát, és elsőként ért célba a Toyota Hilux Overdrive-val.

150218 northernforrest n2

A verseny február 20-án, a finn határ közelében található Sortavalva városában megrendezett rajtceremóniával kezdődik. A két nap alatt több mint 350 kilométer vár a mezőnyre a Karélia régióban kijelölt szakaszokon.


A nevezési listán olyan nevek szerepelnek, mint Vladimir Vasilyev, Miroslva Zapletal, Marek Dabrowski, Erik Van Loon valamint Tapio Suominen (Toni Gardemeister és Jari Ketomaa korábbi navigátora).

A teljes nevezési lista itt található.


Legfrissebb cikkek