Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az M-Sport szerződést hosszabbított Gus Greensmith-szel, így eldőlt, hogy ő lesz Craig Breen egyik csapattársa 2022-ben, a WRC hibrid korszakának első szezonjában.

A 24 esztendős brit versenyző jövőre is teljes szezont fog menni a Ford Puma Rally1-gyel. Greensmith kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt az idei bajnokságban, és a Szafari Rallyn WRC-s pályafutása eddigi legjobb eredményét könyvelhette el, miután a negyedik helyen ért célba a Ford Fiesta WRC-vel.

„Nagyon elégedett voltam az idei fejlesztésekkel, és boldog vagyok, hogy 2022-ben is képviselhetem majd a csapatot a bajnokságban. A srácok fantasztikus munkát végeztek, és úgy tűnik, hogy nagyon versenyképes csomagunk lesz a következő szezonban.” –árulta el Greensmith.

Malcolm Wilson, az M-Sport igazgatója a következőket mondta: „Idén nagyon lenyűgözött Gus. Rengeteget fejlődött és fegyelmezett lett, miközben sokat javított a tempóján. Ő egy erős tagja a alakulatunknak, és alig várom, hogy jövőre még több sikert ünnepelhessek vele és a csapattal.”  

Arról egyelőre nem érkeztek információk, hogy ki fogja megkapni a harmadik Puma Rally1-gyet, de nagy valószínűséggel Adrien Fourmaux lesz a befutó.

Fotó: M-Sport

További híreink a rally világából