Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A háromszoros Európa-bajnok lengyel pilóta, Kajetan Kajetanowicz 2021-ben is a WRC 3-ban fog indulni egy Skoda Fabia Rally2 evo-val.

Kajto tavaly a Török Rallyn győzni tudott a WRC 3-ban a Skodával, Szardínián pedig a dobogó második fokán ünnepelhetett. Az utolsó versenyig harcban volt a bajnoki címért, de végül a harmadik helyen zárta az évet Jari Huttunen és Marco Bulaci mögött. A LOTOS Rally Team pilótája idén is a spanyol RaceSeven által felkészített Skoda Fabia Rally2 evo-val fog versenyezni a bajnokság hét futamán, az itinert pedig Maciej Szczepaniak diktálja majd neki. Az áprilisi Horvát Rallyn biztosan rajthoz áll majd a lengyel páros, azonban a többi hat fordulót még nem erősítették meg.

210323 kajto n2

„Idén hét futamon fogunk versenyezni a Skodával.” –kezdte Kajto. „Ez a szezon még nehezebb lesz, mint az előző, de természetesen a bajnoki címért fogunk hajtani. Idén ugyanazzal az autóval fogunk menni, mint amelyikkel legutóbb a harmadikak lettünk a WRC 3-ban. Hatalmas támogatást kapunk a spanyol RaceSeven-től – az a csapatszellem, ami a szervizparkban szokott lenni, minket is mindig motiválni szokott. Az elmúlt években voltunk már harmadikak, és másodikak is, szóval nem nehéz kitalálni, hogy milyen eredménnyel lennénk elégedettek az idén. Minden tőlünk telhetőt el fogunk követni annak érdekében, hogy megnyerjük a bajnokságot.”

Fotó: kajto.pl

További híreink a rally világából