Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Hyundai Shell Mobis WRT pilótája, Thierry Neuville pénteken a közösségi médiában jelentette be, hogy elválnak útjai Nicolas Gilsoul-tól.

Neuville és Gilsoul 2012 óta versenyzett együtt a WRC-ben, és tizenhárom futamgyőzelmet ünnepelhettek közösen. A belga pilóta pénteken megerősítette, hogy 2021-ben már nem Nicolas Gilsoul, hanem a 28 esztendős Martijn Wydaeghe fogja diktálni neki az itinert a Hyundai i20 Coupe WRC-ben. Wydaeghe az elmúlt években Guillaume de Mevius-szal dolgozott együtt, de 2019-ben a Monza Rally Show-n Craig Breen oldalán is szerepelt.

„Nem sikerült megállapodnunk Nicolas-szal az új szezonra, ezért úgy döntöttünk, hogy befejezzük a közös munkát.” –kezdte Neuville. „Sok szép közös emlékünk van, és szeretnék köszönetet mondani neki az elmúlt tíz évben nyújtott munkájáért. Most már a Monte-Carlo Rallyra koncentrálunk, és kemény dolgozunk Martijn-nal, hogy felkészüljünk a szezonnyitóra. Hatalmas kihívás lesz ez a verseny mindkettőnk számára.”

Fotó: wrc.com

További híreink a rally világából