Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Az orosz Nikolay Gryazin bejelentette, hogy 2021-ben teljes szezont megy a WRC 2-ben egy Volkswagen Polo GTI R5-tel.

A 23 esztendős pilóta 2019-ben mutatkozott be a rally világbajnokságban. Első szezonjában egy Skoda Fabia R5-tel versenyzett, és a Finn Rallyn győzni tudott a WRC 2 kategóriában. 2020-ban már a Hyundai Motorsport N versenyzője volt, és egy i20 R5-tel szerepelt a WRC 2-ben. Ebben az évben a legjobb eredményét Mexikóban érte el, ahol a második lett. Gryazin idén a Movisport SRL Volkswagen Polo GTI R5-ösével fog teljes szezont menni, az itiner pedig Konstantin Aleksandrov diktálja majd neki.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ismét a WRC 2-ben fogok versenyezni.” –kezdte Gryazin. „Izgatottan várom, hogy vezethessem a Volkswagen Polo GTI R5-öt, és hogy folytathassam a munkát Konstantinnal. Hálás vagyok mindenkinek, aki segített nekem, hogy mindez megvalósulhasson. Szeretnék minél több tapasztalatot gyűjteni, és remélem, hogy a legeredményesebb pilóták között leszek.”  

Fotó: wrc.com

További híreink a rally világából