Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Gus Greensmith 2020-ban kilenc futamon csatlakozik Teemu Suninenhez és Esapekka Lappihoz. Az M-Sport Ford WRT fiatal brit pilótája bemutatta, hogy milyen festést kapott a Fiesta WRC-je.

Greensmith először 2018-ban indult a Monte-Carlo Rallyn egy Ford Fiesta R2-vel, tavaly pedig pályafutása első WRC 2 Pro-s győzelmét aratta a hercegségben az M-Sport R5-ös Fiestájával. A 23 esztendős versenyző idén Teemu Suninen és Esapekka Lappi csapattársaként egy Ford Fiesta WRC-vel áll rajthoz a szezonnyitó futamon.

200118 gusgreensmith n2

„A Monte-Carlo Rally nagyon különleges esemény számomra, mivel itt arattam első győzelmemet.” –kezdte Greensmith. „Az, hogy idén egy Fiesta WRC volánja mögött versenyezhetek ezeken a csodálatos szakaszokon, a legvadabb álmaimat is túlszárnyalja. A Monte hatalmas kihívást jelent a versenyzőknek a változó körülmények miatt. Itt mindenki nyerni akar, de a legkisebb hiba is sokba kerülhet. Remélem, hogy egy jó eredménnyel tudom majd kezdeni a 2020-as szezont.”

Fotó: @greensmithgus

További híreink a rally világából