Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Toyota Gazoo Racing nem hosszabbított szerződést Jari-Matti Latvalával a 2020-as szezonra, ennek ellenére a finnt idén is egy Yaris WRC volánja mögött láthatjuk majd a rally vb néhány futamán.

A 34 esztendős finn pilóta egy privát Toyota Yaris WRC-vel fog rajthoz állni az idei bajnokság öt állomásán. Első versenye a Svéd Rally lesz, ahol honfitársa, Juho Hänninen diktálja majd neki az itinert. - Latvala korábbi navigátora, Miikka Anttila a jövőben Eerik Pietarinennel dolgozik majd együtt.
Jari-Matti az elmúlt években négy alkalommal is tudott nyerni Svédországban. 2008-ban és 2012-ben az M-Sport, 2014-ben a Volkswagen Motorsport, 2017-ben pedig a Toyota Gazoo Racing színeiben ünnepelhetett.

A szezon második futamán, a Svéd Rallyn öt Toyota Yaris WRC fog szerepelni, miután a Toyota Gazoo Racing Sebastien Ogier, Elfyn Evans és Kalle Rovanperä mellett Takamoto Katsutának is lehetőséget ad a bizonyításra a havas viadalon.

Fotó: wrc.com

További híreink a rally világából