Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Kajetan Kajetanowicz az elmúlt években Ford Fiesta R5-tel versenyzett a rally Európa-bajnokság, valamint a rally világbajnokság futamain. A lengyel pilóta most bejelentette, hogy márkát vált, és egy Volkswagen Polo GTI R5-tel fog rajthoz állni idén a WRC 2-ben.

Kajto 2014 óta versenyzett Forddal az ERC-ben, valamint a WRC 2-ben. Ezzel a márkával nyerte meg zsinórban háromszor a rally Eb-t, tavaly pedig már a WRC 2-ben indult a Fiestával. A LOTOS Rally Team 39 esztendős pilótája most bejelentette, hogy idén a BRR Volkswagen Polo GTI R5-ösével fog versenyezni a rally vb-n. A szurkolók először a Korzika Rallyn (március 28-31.) láthatják majd Kajtot és navigátorát, Maciej Szczepaniakot a Polo-val.

190225 kajto n2

„Egy álmom válik valóra azzal, hogy teljes szezont mehetek a rally világbajnokságon.” –kezdte Kajto. „Számunkra a Korzika Rallyval kezdődik el az év, amely minden bizonnyal a világ egyik legnehezebb aszfaltos versenye. Hatalmas köszönettel tartozom a támogatóimnak, a LOTOS-nak, a Delphi Technologies-nek, a Driving Experience-nek, valamint a Pirellinek. Nélkülük nem valósulhatott volna meg ez az álom. Hálás vagyok az M-Sport Lengyelország csapatának az elmúlt öt évért. Fantasztikus sikereket értünk el együtt. A LOTOS Rally Team továbbra is mindent megtesz majd azért, hogy ne okozzunk csalódást a szurkolóinknak.”

Fotó: kajto.pl

További híreink a rally világából