Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

A Citroen Racing bejelentette, hogy Mads Ostberg lesz Craig Breen csapattársa a szezon hátralévő részében.

Ostberg Svédországban, Portugáliában és Szardínián már versenyzett a C3 WRC-vel, azonban Kris Meeke elbocsátása után lehetőséget kap a Citroentől a bizonyításra a szezon további részében is. A norvég pilóta egyedül a Katalán Rallyn nem fog majd rajthoz állni, mivel ott Sebastien Loebé lesz a második autó.

„Nagyon örülök, hogy továbbra is a Citroen Racing színeiben versenyezhetek.” –mondta Ostberg. „Nagyon jó érzés volt visszatérni a csapatba az előző három versenyemen is, miután pár éve már dolgoztunk együtt. Nagyra értékelem azt a bizalmat, amit a Citroen valamint Pierre (Pierre Budar) helyezett belém. Mindent megteszek majd a következő versenyeken, hogy megháláljam nekik ezt a bizalmat, különösen a Finn Rallyn, ami az egyik kedvenc versenyhétvégém a szezonban. Biztos vagyok benne, hogy mindenünk megvan ahhoz, hogy jól teljesítsünk a következő öt fordulóban.”

A 2018-as rally világbajnokság hátralévő futamai:

Július 26-29. – Finn Rally
Augusztus 16-19. – Német Rally
Szeptember 13-16. – Török Rally
Október 4-7. – Wales Rally
Október 25-28. – Spanyol Rally
November 15-18. – Ausztrál Rally

További híreink a rally világából