Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Mads Østberg új navigátorral áll rajthoz a Finn Rallyn. A norvég pilóta és Ola Fløene a 2016-os Monte-Carlo Rallye óta versenyeztek együtt, azonban Finnországban már Torstein Eriksen fogja diktálni az itinert Østbergnek a Fiesta WRC-ben.

Az Adapta Motorsport vezetője, Morten Østberg a következőket mondta: „Ez a csapat döntése volt. Egy ideje láttuk, hogy Mads és Ola között nehézségek voltak. Végül lépnünk kellett, és meg kellett néznünk, hogy mi lenne a legjobb a csapat számára. Ilyen magas színvonalon mindennek zökkenőmentesen kell működnie.”

170715 ostberg n2

Torstein Erikesen mellett a svéd Patrick Barth is beül majd néhány futamon Østberg mellé. Barth először a rally Európa-bajnokság lengyelországi futamán, a Rzeszow Rallyn (augusztus 03-05.) mutatkozik majd be Østberg navigátoraként. A páros az Adapta Motorsport Ford Fiesta R5-ösével nevezett az aszfaltos futamra.

„Mindkettőjüket nagyon jól ismerjük, és biztosak vagyunk benne, hogy tökéletes munkát fognak végezni.” –tette hozzá Østberg.

Ola Fløene is marad az Adapta Motorsportnál, és más projektekben fog szerepet kapni, többek között fiatal pilótáknak fog segíteni a felkészülésben.

 


További híreink a rally világából