Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Megérkeztek az első fotók Lorenzo Bertelli 2017-es specifikációjú Ford Fiesta WRC-jéről, amellyel először a Mexikó Rallyn fog rajthoz állni.

Az olasz pilóta tavalyi autójának tükrös dizájnja az új kocsin is megtalálható lesz. A kilincs vonalától felfelé a fényes felület lesz látható, míg a lentebbi részeken matt feketében fog pompázni a Fiesta. A Prada család sarja eddig 24 világbajnoki futamon állt rajthoz az előző generációs Ford Fiesta RS WRC-vel. Legutóbb a Svéd Rally indult a WRC Trophy-ban, azonban motorprobléma miatt nem ért célba.

170301 bertelli n2
fotók: Fuckmatié WRT

„Alig várom, hogy Mexikóban beülhessek a kocsiba.” –kezdte Bertelli a wrc.com-nak. „Kívülről úgy tűnik, hogy az új generációs autó sokkal gyorsabb, mint az előző modell. Az utolsó versenyem nem alakult túl jól a 2016-os kocsival, ezért örülök a váltásnak, és biztos vagyok benne, hogy az új Fiesta megbízhatóságával nem lesz gond.”

Bertelli a jövő hétvégi mexikói futam mellett az április 27-30. között megrendezésre kerülő Argentin Rallyn is a 2017-es Fiestával fog menni.

 


További híreink a rally világából