Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Mads Ostberg a szezonnyitó Monte-Carlo Rallyt kihagyja, azonban a Svéd Rallyra már leadta a nevezését. A norvég pilóta egy 2017-es specifikációjú Ford Fiesta WRC-vel fog szerepelni a havas viadalon, ahol az elmúlt hat évben ötször végzett a dobogón.

Ostberg 2016-ban az M-Sport színeiben versenyzett, azonban idén már Martin Prokoppal alkot egy csapatot. Ostbergék a februári Svéd Rallytól kezdve a szezon nagy részében rajthoz állnak majd a privát Fiestákkal. - Egyedül a Mexikó Rallyt hagyja majd ki a 29 éves pilóta, mivel várhatóan azon a héten fog megszületni a gyereke.

170104 ostberg n2

Ostberg édesapja, Morten az autosport.com-nak a következőket mondta: „Nagyon izgatottan várjuk a szezont. Most már kijelenthetjük, hogy Mads egy M-Sport-os Forddal fog versenyezni Svédországban. Már kétszer kipróbálhatta a Fiestát, de a Svéd Rally előtt még egyszer tesztelni fogja a kocsit. Az elmúlt években láthattuk, hogy mire is képes Mads a skandináv versenyen, ezért is volt fontos számunkra az, hogy beülhessen egy új autóba. A tervünk ugyanaz, mint 2011-ben és 2012-ben, amikor is a saját csapatunk, az Adapta Motorsport az M-Sport égisze alatt szállt harcba a rally világbajnokságon. Idén úgy néz ki, hogy még függetlenebbek leszünk, és Martin Prokop cseh csapatával fogunk közösen dolgozni.”

 


További híreink a rally világából