Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Ola Floene a múlt héten jelentette be, hogy kiszáll Andreas Mikkelsen mellől, és jövőre már Mads Ostbergnek fogja diktálni az itinert. Mikkelsennek új társat kellett keresnie a jobb 1-be, és honfitársára, Anders Jaeger esett a választása.

Anders Jaeger a JWRC kategóriából lép előre a rally világbajnokság legmagasabb szintjére. A 26 esztendős mitfárer eddig csupán kilenc világbajnoki futamon vett részt Ole Christian Veiby mellett, jövőre azonban már Andreas Mikkelsen mellett fog ülni a Volkswagen Polo R WRC-ben.

151209 jaeger n2

„Anders néhány teszten már navigált nekem, és remekül dolgozott a kocsiban. Nagyon tehetség srác, és biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoztunk.” –nyilatkozta Mikkelsen az új csapattársáról.


A Mikkelsen - Floene páros az ötvenedik közös futamán, a Katalán Rallyn, a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

„Sok jó közös emlékem van Ola-val. Hosszú utat tettünk meg együtt, és ezalatt rengeteget tanultam tőle. Nem kétséges, hogy hiányozni fog.  Ola-nak mindig is különleges helye lesz a szívemben.” –tette hozzá Mikkelsen.

Anders Jaeger így nyilatkozott a wrc.com-nak a jövőjéről: „Teszteken már ültem Andreas mellett, ezért tudom, hogy egy WRC tempója nagyobb, mint amit eddig megszoktam, de Andreas és a csapat erejének és támogatásának köszönhetően van egy jó alapunk, amire építkezhetünk.”


További híreink a rally világából