Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Elérhető a 2015-ös rally világbajnokság harmadik futamának, a Mexikó Rallynak a nevezési listája. A közép-amerikai versenyre összesen 35 páros nevezett, ebből 15-en World Rally Car-ral.

A Volkswagen Sebastien Ogierrel, Jari-Matti Latvalával és Andreas Mikkelsennel vág neki az idei első murvás futamnak. A Citroen Total Abu Dhabi WRT színeiben Kris Meeke és Mads Ostberg fognak szerepelni.

150225 mexico n2

A Hyundai Motorsportnál Thierry Neuville csapattársa, a Svéd Rallyt kényszerpihenő miatt kihagyó, Dani Sordo lesz. A spanyol pilóta a svédországi futam előtt szenvedett mountain bike-balesetet, amelyben eltörte a bordáit. Az alzenaui csapat harmadik i20 WRC-jét Hayden Paddon fogja terelgetni.


Az M-Sport Fiestáival Ott Tänak és Elfyn Evans bizonyíthatnak. Martin Prokop, Lorenzo Bertelli, Robert Kubica és Henning Solberg mellett a mexikói Benito Guerra is egy Ford Fiesta RS WRC-vel áll rajthoz.

A WRC 2-ben 11 páros nevezett, köztük Stephane Lefebvre, Abdulaziz Al-Kuwari, Yuriy Protasov, Jari Ketomaa, valamint Nasser Al-Attiyah.

A teljes nevezési lista itt olvasható.

A Mexikó Rally március 5-8. között kerül megrendezésre.


További híreink a rally világából