Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

Hosszú kihagyás után tér vissza a rally pályákra Szilágyi Patrik, aki a tavalyi Rally Hungary-n szenvedett balesetet. Az autója a Mecsek Rallye-ra futópercben készült el, így Kiskuti Adriánnal ott lesz a futamon.

„A legutóbbi repülő Bmw-s próbálkozásom után most fogok újra versenyautóba ülni. Bár a Rally Hungary-n elszenvedett balesetben nem keletkezett nagy kár az autóban, de mindenhol megsérült egy picit, így volt dolgunk, hogy újra talpra állítsuk. Amellett, hogy kijavítottuk a hibákat, teljes revízió is meg volt, és újra régi fényében tündököl a kis autónk. Ezúton is szeretném megköszönni Sárközi Tominak, Leffler Csabinak a munkáját és mindazoknak, aki segítettek, hogy elérjük a célunkat. Az utolsó napig szereltek a fiúk, a programozás is most lett kész” – árult el pár gondolatot a felkészülési időszakról Szilágyi Patrik. „A Mecsek Rallye az év legjobb versenye szokott lenni, ezért sem szerettük volna ezt kihagyni. Nagyon várom, hogy ott legyünk már a rajtban és visszatérjenek a jó emlékek. Az érzésre bízom, hogyan jön meg a lendület. Biztosan óvatosabban kezdek majd és az egyenesek végén a féket is ellenőrizni fogom. Szeretném befejezni a versenyt, mindenképpen jó szájízzel szeretnék távozni a futamról. Örülök, hogy vannak kategóriatársak, Norbival biztosan jókat fogunk majd csatázni.”

A csapat partnerei: Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Confidenza, LEAD DESIGN, EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Euroll Hungária kft, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., North Force Hungary Kft. Good Safety., Erlauer-Eximp Kft.

Legfrissebb cikkek