Rallyheart.hu a Facebookon! Rallyheart.hu a Twitteren! Rallyheart.hu az Instagram-on! Rallyheart.hu a Youtube-on! Rallyheart.hu kapcsolat!rss icon

Pin It

2024-ben is az ORB2-es bajnokságot tűzte ki a Gulf Racing Hungary párosa a Strider Zoltán – Borsfai Dávid duó.

A fiúk már idén kipróbálták az autót a kalocsai Frt futamon, ahol megkezdték a felkészülést a szezonra.

„Ahogyan az elmúlt években, idén is az ORB2-es bajnokságot terveztük be. Az első verseny nevezési listáján szembesültünk vele, hogy sokan más utat választottak, de mindenki az csinál, ami a legjobban esik neki. Lehet a többiek csalódtak picit a tavalyi bajnokságban. Mi kitartóak vagyunk, elterveztük, hogy részt veszünk az összes futamon. Az autót felkészítettük, várja a nyergesi versenyt, ami szinte teljesen ugyanaz lesz, mint egy évvel korábban. Szeretjük ezeket a pályákat és nagyon örülünk neki, hogy nem változtattak rajtuk. Meglátjuk, hogy ebben a mezőnyben mire leszünk képesek. Szeretnénk minél előkelőbb helyen végezni. Tavaly az abszolút negyedik helyet szereztük meg, de többször ott voltunk a dobogón. Már nagyon várjuk, hogy ott legyünk” – szedte össze gondolatait Strider Zoltán.

A 11. Esztergom – Nyerges Rally szombaton két szakasszal kezdődik, majd a késő délutáni rajtceremóniával folytatódik. Vasárnap hat szakasz vár majd a mezőnyre.

A csapat partnerei: Betonútépítő Zrt., Euroaszfalt Kft., Gulf Lubricants Hungary, Közmű Alagút, STRAVIA, Confidenza, LEAD DESIGN, EFTECH, Trans-Sped Kft., Pápai Beton Kft., Metalvision Kft., Schönherz Informatikai Stúdió, BM Komp, Wimmer Trans, Euroll Hungária kft, MM Infinity Kft., HRT Spedition Kft., Laczkó Team Kft., Juhász Testvérek Pincészet, Zoi Kingdom Kft., Agria Emelő Kft., Dodo Tech Kft., Truck Parts Impex Kft., North Force Hungary Kft. Good Safety., Erlauer-Eximp Kft.

Legfrissebb cikkek